Anna - opinia (1) Wspaniała obsługa od poczatku do końca. Pan Jacek potrafi doradzić w każdej... Anna Katarzyna - opinia (1) Profesjonalna, przesympatyczna obsługa. Pan Jacek jeat najlepszym... Katarzyna katarzyna - opinia (1) Współpraca na bardzo wysokim poziomie: - profesjonalizmu, - kultury... katarzyna
Małgorzata i Krzysztof - opinia (1) Wszystko przeprowadzone konkretnie, rzeczowo i sprawnie. Doskonały kontakt... Małgorzata i Krzysztof Magdalena Wójcikowska - opinia (1) Pan Jacek wykazał się profesjonalizmem i wielkim zrozumiem. Bardzo dziękujemy... Magdalena Wójcikowska Daniel - opinia (1) Bardzo dobrze mi się współpracowało z Partner House. Miałem przyjemność... Daniel Gosia - opinia (1) profesjonalna obsługa pośrednika przez cały etap zakupu mieszkania Gosia Jakub - opinia (1) Solidnie i profesjonalnie polecam Jakub Paweł - opinia (1) Pełen profesjonalizm i kompleksowa obsługa. Paweł Bartosz Szczerbicki - opinia (1) Pan Jacek Misan.specjalista w swoim fachu na najwyższym poziomie.byla to moja... Bartosz Szczerbicki Ada - opinia (1) Obsługa super, miło i uprzejmie, bardzo dobry kontakt zarówno telefoniczny... Ada Piotr - opinia (1) Profesjonalna pomoc w sprzedaży obiektu . Piotr Wojciech Leśnikowski - opinia (1) Bardzo wysoko oceniam moją współpracę z Partner House. Na szczególną uwagę... Wojciech Leśnikowski Ewa i Arkadiusz - opinia (1) Z pełnym przekonaniem polecam usługi Partner House Nieruchomości. Pośrednika... Ewa i Arkadiusz Sławek - opinia (1) Bardzo rzetelna i niezwykle skuteczna firma. To czego inne biura nie mogły... Sławek Barbara - opinia (1) Z firmą Partner House zakupiliśmy mieszkanie i jesteśmy zachwyceni poziomem... Barbara Elżbieta - opinia (1) Współpracowałam z panem Jackiem przy sprzedaży mojego mieszkania na Zaspie.... Elżbieta Małgorzata - opinia (1) Bardzo rzetelna pomoc, duża wiedza dotycząca rynku nieruchomości, a przy tym... Małgorzata Marta - opinia (1) Profesjonalna obsługa biura Partner House Nieruchomości. Pan Jacek Misan w... Marta Małgorzata - opinia (1) Bardzo dobra, rzeczowa pomoc w realizacji transakcji. Małgorzata