Partner na siłownie

Temat dostępny też na forum: Społeczność
Partner na siłownie
Poszukuję kogoś kto zna się na osiąganiu idealnej sylwetki. Niestety trenera personalnego nie mogę wykupić, a sama ćwicząc na siłowni nie wiele osiągnę... Jeżeli chcesz mi pomóc napisz :) Mile widziane kobiety :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

doradzać łatwo

Zakochaj się. Będziesz miała motywację. A może wybranek zaakceptuje to czego Ty nie akceptujesz. Ile masz lat?

Re: Partner na siłownie

dieta, aeroby, troszkę siłowni i wszystko samo przyjdzie, ale z czasem.

napisz do mnie maila na vrrrooon@o2.pl to pogadamy:) Pozdrawiam

hej !! :D i jak Twoje poszukiwania ? :) mam podobny kłopot ale widze ze napisałaś idealny wątek i podpinam sie pod niego :D gdybys była zainteresowana wspólnymi wyjściami na siłownie odezwij sie - ! nika17ads@wp.pl

dziewczyny podstawa to dobra motywacja i chęci do działania :D jak macie ochotę poruszać się na świeżym powietrzu czy to rowerek czy pobiegać możecie pisać :) jestem aktywnym facetem 28 lat, aha na silkę też chodzę także mogę coś podpowiedzieć :D bikegdansk@wp.pl

Inne tematy z forum

jakie słuchawki do biegania? (74 odpowiedzi)

chodzi mi o słuchawki dokanałowe. przystępne cenowo max.100PLN. możecie jakieś polecić, zeby nie...

quordle (4 odpowiedzi)

Myślę, że ta strona internetowa zawiera wiele przydatnych informacji. Po prostu idź dalej...

Kompanka do ćwiczeń (5 odpowiedzi)

Cześć, może jest tu jakaś dziewczyna, która chciałaby się zapisać na jakaś wspólna aktywność? :)...