Partner / partnerka do wspólnej wspinaczki

Temat dostępny też na forum: Społeczność
Partner / partnerka do wspólnej wspinaczki
Cześć,
Szukam osoby chętnej do wspólnej wspinaczki na ściance. Elewator Gdańsk Oliwa. Jesteś średnio-zaawansowanym początkującym. Nie trzeba spełniać jakiś specjalnych wymagań poza ogólnym dobrym stanem zdrowia i odrobiną samozaparcia. Mam 25 lat i szukam osoby najlepiej w podobnym wieku, bo wiadomo, że pogadać też trzeba mieć o czym :)

Pozdr,
Janek
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

facebook

grupę Wspin w elewatorze polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Partner / partnerka do wspólnej wspinaczki

ja byłabym chętna, bo też szukam partnera/partnerki. Trochę więcej niż początkująca. Tyle, że wiek niepodobny..bo 31 lat;)

Ja chetnie tez sie powspinam, raczej poaczatkujacy, nie liczac paru prob. (34 lata - stary dziad)
dy_zio(at)interia.pl

Nie wiem czy dalej aktualne? Również szukam chętnej osoby do wspinania w Trójmieście, wspinałam się trochę dawno temu i chętnie spróbuję wrócić do tego sportu ;)

podlacze sie do tematu

szukam partnera/ki do wspinczaki od września, 1x tydzień , godz. raczej wieczorne, michalbeck@wp.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

21 lat również dołączam się do poszukiwań : D

E-mail w razie gdyby ktoś miał ochotę : dexper@wp.pl

Inne tematy z forum

Motywacja w sportach górskich (16 odpowiedzi)

Wspinaczka i kolarstwo górskie to dyscypliny, które wymagają nie tylko siły fizycznej, ale też...

Karnet do oddania (9 odpowiedzi)

Odstapie karnet na silownie Zdrowit. Na 9 miesięcy cena 139 zł. Wykorzystano 3 miesiące. Umowa...

Odzież jeździecka.. (6 odpowiedzi)

Gdzie w trójmieście można kupić odzież(bryczesy, czapsy, buty) do jazdy konnej??? Z góry...