Paryż-Manhattan

Temat dostępny też na forum: Paryż-Manhattan
Opinie do filmu: Paryż-Manhattan.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

cudowny film

film bardzo pozytywnie nastrajający. Po obejrzeniu tego filmu długo będziecie siedzieli uśmiechnięci zanim wstaniecie i wyjdziecie z kina!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

słaby

uwielbiam Woodiego Allena ale naprawde dziwię się, że zgodził się epizodycznie wystapic w tym bezpłciowym filmie o niczym.Spodziewałam się czegoś lepszego,tymczasem niczego oprócz pięknego Paryża nie zobaczyłam.Generalnie nie polecam szkoda pieniędzy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Beznadziejny film

Jestem rozczarowana tym filmem.I to ma być komedia romantyczna?Drętwy jak flaki w oleju!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Super!

A mnie się podobał bardzo!! Lekki, przyjemny i na pewno pozytywnie nastrajający! Polecam !!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

zadowala, bawi, reaktywuje jesienny uśmiech:))

Wczoraj wysłałam, przyznam że z lekkim niepokojem, mamę na ten film i ku mej uciesze z kina wróciła usatysfakcjonowana:)) Zatem w imieniu mamuśki polecam ten projekt:))
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dobry

Podobał mi się. Lepszy niż "Zakochani w Rzymie". Lekki, ale miło się ogląda i można się nawet pośmiać. Polecam na wyjście z dziewczyną lub koleżanką :-).
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Daje radę

Choć bardziej podobał mi się film Zakochani w Rzymie :)) rzecz gustu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Lekki, łatwy i przyjemny:-)

Przyjemny w odbiorze filmik, idealny na poprawę nastroju w ciemne, bure i ponure jesienne dni !!! Można obejrzeć, a czasem nawet się zaśmiać:-). No i oczywiście wszechobecny duch (i nie tylko...) Woody'ego Allena ;-).
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Don't F**k with Liroy (12 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Don't F**k with Liroy . Przeczytaj o filmie.

Przepiękne! (11 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Przepiękne! . Przeczytaj o filmie.

100 dni do matury (4 odpowiedzi)

Opinie do filmu: 100 dni do matury . Przeczytaj o filmie.