Pasjonaci sportów walki...

Witam,chciałbym stworzyć grupę pasjonatów sportów walki.Wynajelibyśmy salkę i w miarę możliwości (znalezienia trenera który zgodziłby się trenować nas w ramach wolontariatu :) ) staralibyśmy się spotykać regularnie i trenować... Sam trenowałem kiedyś kickboxing przez niestety zbyt krótki czas i chciałbym znów coś robić a tłuczenie worka w piwnicy nie daję takiej frajdy i efektów...
Nie chcę ofert klubów i szkół sportów walki ...
Zapraszam chętnych do pisania na adres mailowy exoden@o2.pl
Kosztem byłby zawsze wynajem salki i zakup rękawic na początek ...
Pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Pasjonaci sportów walki...

Trener w ramach wolontariatu - to trochę żenujące, szanse są mizerne ale może kogoś znajdziesz.
Warto pamiętać że przy SW bardzo łatwo o kontuzję więc lepiej żeby trener był.
Ogólnie przy takich ogłoszeniach dobrze jest podać lokalizację gdzie miałby to być.
Podejrzewam że nie orientowałeś się ile kosztuje wynajem sali.
Godzina wynajęcia sali w szkole podstawowej to jakieś 40 - 60 zł (zależnie od szkoły) za godzinę.
Ja w swojej sekcji płacę 90 zł za miesiąc. Treningi mam 2 razy w tygodniu.
Zastanów się co Ci się opłaca.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

W szkołach w Gdańsku salka średnio kosztuje 90zł za godz, gdzieś za Gdańskiem na wioskach są tańsze,ale kto tam dojedzie?Trener musi być bo z kim szkoła ma podpisać umowę na wynajem?-skoro mają to być regularne treningi?

Podałem ceny sal z dwóch szkół na Przymorzu.
Umowę szkoła może podpisać z dowolną osobą.

W jakiej szkole na Przymorzu tyle kosztuje jeśli można wiedzieć?

np 44

A ja zapraszam na salę 140 m2 z matami lub 240 m2 bez mat w klubie Armada na łąkowej cena 50- 60 zł/h

żeby to miało ręce i nogi, to musisz mieć ludzi, którzy mają pojęcie o walce wręcz, niezależnie, czy będzie to parter, stójka czy mma

to nie lata 90'te żeby ćwiczyć po piwnicach, w momencie, gdy masz tak szeroki wybór, zwłaszcza w trójmieście, za naprawdę normalną kasę..

Inne tematy z forum

Czy bieganie może poprawić koncentrację? (5 odpowiedzi)

Cześć wszystkim! Chciałem poruszyć temat trochę inny niż typowe rozmowy o boksie czy sportach...

Kompanka do ćwiczeń (4 odpowiedzi)

Cześć, może jest tu jakaś dziewczyna, która chciałaby się zapisać na jakaś wspólna aktywność? :)...

Odśwież swój smartfon wybierając darmowe dzwonki na telefon Android (6 odpowiedzi)

Dźwięk przychodzącego połączenia to coś, co słyszymy wielokrotnie w ciągu dnia. Zamiast polegać...