Też Ci nowość aż dziwne, że dopiero teraz ktoś się tym zainteresował. Mam nadzieje, że w końcu mu się dobiorą do 4 liter. I w ogóle to patologie budowlaną ktoś zatrzyma
tak cos jeszcze. Semar developer, Auto-seba, jakaś firma z częściami w okolicy stacji paliw w kielnie a najnowszym jego "dziełem" jest zakład odzysku rozpuszczalników z odpadów, również w Kielnie.
Ryszard nie ma w tym interesu Mam nadzieję że w końcu ludzie przejrza na oczy i odpowiednie służby przeprowadza audyt i wyprowadza ryszarda w branzoletkach
No ale to drogi w Kielnie. Po co drogi w Bojanie ? W Kielnie w polu kolejny asfalt do działek dewelopera. Wszystko jasne. Ten zuchwały i bezczelny człowiek kpi z nas a wtóruje mu Rada Gminy z Panią Przewodniczącą na czele, która chyba jest ślepa i nader bezczelną Panią Sekretarz, która zacWójta nawet na proste pytanie nie umie odpowiedzieć.
Powiem tak.. ''Panie Wojcie", miej Ty chłopie resztki honoru i weź się podaj do dymisji. Bo to już nie są żarty. Zresztą w Bojanie przed Kościołem też był pomysł wywlaszczania ziemii. Ojcowizne komuś zabierać, Ojcowizne!!! Wstyd!!! Ludzie z Kielna to powinni pogonic równo!!!
a kiedy się kapną że na warszawskiej deweloper nawiózł 6 metrów ziemi i przysypał drzewa do połowy ich wysokości. Ciekawe co na to inspektor ochrony środowiska
Ludzie nie wierze ze w bojanie , kielnie lub koleczkowie nie mieszka prokurator lub mecenas ktory zajalby sie naszym wojtem, trzeba zrobic wreszcie porzadek z tym czlowiekiem , nie ma slow w jezyku ludzi kturalnych ktorymi wystarczajaco obelzywie mozna nazwa ryszarda k. Bo tak o nim niedlugo bedziemy czytac
A propo dożynek to dziwi mnie to, że na wiosnę i przez całe lato Szemud nie był tak wysprzątany jak na kilka dni przed dożynkami. porządny wójt powinien cały rok dbać o porządek w gminie, a nie tylko na pokaz dla P. Horały i innych szych!
Horała w Bojanie! Zaproście jeszcze Siarkowską i Kowalskiego, którzy atakowali Dom Dziecka, bo było tam 4 zaszczepionych podopiecznych. Horała pilnuje łąki pod lotnisko, zarabia kilkadziesiąt tyś. zł/m-c, a jakie ma gadane,, mówi co wie, może na każdy temat, jakie ma różowe ustaeczka....ł
Znów usłyszę od anonima, że mam niskie IQ. Niech tak będzie.
tam gdzie na warszawskiej/majora bojana naprzeciwko stadionu powstaje kilkanaście domów, z tyłu za nimi jest ściana lasu. Tam zostało wyciętych kilkadziesiąt drzew (ciekawe czy legalnie bo ktorego dewelopera na to stać) a część pozostałych drzew została przysypana do ich połowy wysokości. Jak tam nie został naruszony naturalny spływ kaczej to ja jestem archanioł gabriel.
Polecam się tam przejść tylko wcześniej co wrażliwszym zalecane jest wzięcie czegoś na uspokojenie
Reasumujac , bo tych walkow jest juz tyle ze mozna sie pogubic , zaczynajac od pierwszego podejrzanego dzialania wojta wyliczajcie dalej:
1. Budowa drogi do nikad i wywlaszczanie dzialek pod nia bez zgody i swiadomosci wlascicieli w kielnie
2. Zagarniecie dzialki sasiada aby powiekszyc swoja przez przesuniecie drogi w karczemkach
3. Budowa parkingu za gminne pieniadze na przeciwko dzialek ktorych wlascicielem jest wojt w kielnie
4. Podejrzane dzialania z deweloperem z kielna
5. Sprzedaz gruntow gminnych bez przetargu wojtowi (sam sobie)
Wymieniajcie dalej bo ja juz nie wiem , dziwne ze ten czlowiek jeszcze chodzi na wolnosci nie wspomne juz o prowadzeniu gminy.
Dzialki inwestycyjne po byłym przedsiębiorstwie na granicy Bojana i Kielna. Wójt chce zaprosić inwestorów ale nie wiadomo kto to będzie. Póki co instaluje się firma Feniks z Gdyni.
Zaraz może wyjdzie, ze katecheta to jakiś pociotek Rycha, albo, że wójt nawet w pensji katechety ma jakieś swoje udziały. Ten człowiek dawno powinien przestać pełnić swoją funkcję, a wszystkim jego interesom powinna mocno przyjrzeć się prokuratura
W takim państwie żyjemy, przedsiębiorce jest obwarowany przepisami a urzędnik państwowy jest ponad prawem. Jednostki kontrolujące powinny wszcząć procedurę weryfikującą pracę wójta po samych artykułach w prasie. Jedno drzewo ktoś wytnie jest larum na całe trójmiasto, urzędnik w sposób budzący wątpliwości postępuje z naszymi pieniędzmi jest cisza.
Jak Rysio robi krętactwa to się o Rysiu mówi. Jak ksiądz jeździ nagrzany to się o Księdzu mówi. Normalne. Przecież nie tylko na forach ludzie gadają. Kogo z Bojana czy Kielna nie spytasz to takie samo o Kalkowskim ma. NIe wiem, może przy ostatnich wyborach jeszcze nie był tak bezczelny. Teraz już wie, że mu się koło 4 liter pali to chce się nachapać ile wlezie.
Proponuje obserwować stronę http://www.klub-dzentelmena.org.pl/czlonkowie/ jak ją zaktualizują to Wam wszystkim szczęka opadnie jak zobaczycie kto został kilka dni temu laureatem dżentelmen roku RK posiada wprawdzie wszystkie cechy które są przeciwieństwem dżentelmena .. :(