Paweł cię wyleczy
Paweł rehabilituje, jak nikt inny. Przyszedłem z podartym ACLem, a dziś mogę sobie pozwolić na wszystko i kolano nawet nie kwiknie. Po kilku miesiącach ćwiczeń pod okiem Pawła byłem w życiowej formie - świadome podejście do każdego pacjenta, zapewnienie możliwości "ćwiczenia do upadłego" i troska o zdrowie podopiecznego wyróżniają Pawła spośród fizjoterapeutów. Polecam z czystym sumieniem i w razie przyszłych urazów (odpukać w niemalowane) na pewno będę próbował wbić się w przeładowany grafik Pawła ;pp
odzyskałem zdrowie i nie potrafię wyrazić swojej pełnej wdzięczności za tę dobroć - wystawiam tę opinię i mam nadzieję, że więcej osób w potrzebie odnajdzie Pawła i jego pomocne dłonie. Jeśli ktoś ma poczucie humoru, to w Pawle odnajdzie wspaniałego kompana i towarzysza śmiechu - polecam uniżenie ;)
odzyskałem zdrowie i nie potrafię wyrazić swojej pełnej wdzięczności za tę dobroć - wystawiam tę opinię i mam nadzieję, że więcej osób w potrzebie odnajdzie Pawła i jego pomocne dłonie. Jeśli ktoś ma poczucie humoru, to w Pawle odnajdzie wspaniałego kompana i towarzysza śmiechu - polecam uniżenie ;)