Pediatra Gdynia

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
Szukam bardzo dobrego pediatry z Gdyni. Może być nawet prywatnie. Proszę o polecenie .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Pediatra Gdynia

Polecam dr Marie Luczak z przychodni na Wejherowskiej. Jest tez pulmonologiem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

dr Wlazłowski - przyjmuje prywatnie w Gdynia na 3 Maja

Podbijam pytanie. Szukam pediatry z dobrym podejściem do dziecka. Zależy mi na tym żeby nie przepisywał antybiotyków jak cukierków... Kogo polecacie? Moze byc prywatnie

dr Sobierajska - przychodnia na Dąbrówce, ma bardzooo dobre podejście do dziecka i nie przepisuje antybiotyków od razu, naprawdę polecam!

Ja także polecam doktor Sobierajska.w przypadku syna zawsze trafia z diagnozą i nigdy nie przepisała antybiotyku-po 3 dniach po zażywaniu różnych kropli itd.syn zawsze był zdrowy.pani doktor ma fajne podejście do dzieci a przy tym jest konkretna.

Moja córka niechętnie wychodzi z gabinetu od niej, zawsze zresztą coś dostaje: a to naklejkę, a to tatuaż, a to bransoletkę, a to jakieś próbki kaszy :)

Polecam z całego serca dr Karolinę Nowak z Medicover. Dzięki jej szybkiej interwencji mój synek wyszedł cało z niebezpiecznej choroby. Pozdrawiam!
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

Prywatnie dr Łakomska i dr Duralewska. Obie ze szpitala miejskiego.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

A macie namiary na dr.Łakomska gdzie przyjmuje?

Inne tematy z forum

Stres w pracy (38 odpowiedzi)

Czy Wasza praca też jets tak stresująca jak moja? Ostatnio mam wrażenie, że kazdy zawód wiąże sie...

gdzie chodzicie do stomatologa? (18 odpowiedzi)

Gdzie chodzicie do stomatologa częściowo refundowanego przez NFZ? proszę o rady i namiary na...

Szpital Copernicus Gdańsk - proszę o opinie (5 odpowiedzi)

Witam co sadzicie o oddziałach?,obsłudze? w Szpitalu Copernicus?dawny(Wojewódzki)Oddziałach...