Pediatra przychodnia

Chcialam sie dowiedziec Co myslicie czy jestescie zadowolone/zadowoleni Z pani pediatry Skowron u nas w przychodni Kalina?bo nieukrywam dla mnie ciezka sprawa pani bardzo mila ale nic nie mowi od siebie I na temat dziecka oraz nie ma jak porozmawiac.Wiecej dowiem sie Z Internetu niz od niej.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Pediatra przychodnia

Moze polecic jakiegos dobrego pediatre w okolicy?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja leczę u niej dwójkę dzieci, starsza - od samego początku istnienia przychodni. I jestem b.zadowolona.
Dobry pediatra jest też ponoć na Otominskiej w Kielpinie.

Dokładnie. Przerobiliśmy już różnych pediatrów (z przychodni Jasień) ale gdy trafiliśmy do doktor Skowron to już nie zamienimy jej na żadnego innego lekarza :) Doktor jest bardzo przyjazna, super nastawiona do dzieci (córka ją wprost uwielbia), nie przepisuje bezsensu antybiotyków, rozpoznała nam każdą chorobę i zastosowała odpowiednie leczenie. Do tego można z nią porozmawiać i rozwiać wszelkie wątpliwości dotyczące leczenia itp. Podsumowując jesteśmy bardzo zadowoleni :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dzieki wielkie

Ja również jestem bardzo zadowolona z p. dr Skowron. Jesteśmy u niej tj. dwie moje córki, zapisane od początku istnienia przychodni. Pani doktor jest bardzo miła, ma super podejście do dzieci i jak na razie zawsze trafia z lekami przy czym naprawdę rzadko były to antybiotyki.

Hmm to chyba jestesmy jedyni ktorym nie pasuje pani doctor niestety podczas kazdej wizyty zero udzielania Informacji od siebie trzeba wszystko samemu pytac po dziesiec razy a najlepiej wszystko wiedziec.dziecko choruje zadnych badan i konkretow Co robic lub Co moze byc temu dziecku.jedyne Co to mozna u pani doctor zaopatrzyc sie w probki roznych masci😉
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ja bym zaczął od kupna słownika...

Widac nadal ze tu buractwo mieszka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

o a ja nigdy nie dostałam żadnej próbki maści a zamiast tego konkretne odpowiedzi na pytania, które Pani doktor zadałam :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja dostaje i odpowiedzi i badania i próbki :) Jedna z lepszych pediatrów jakie spotkałam w Gdańsku.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

W co inwestować w XXI wieku? (26 odpowiedzi)

Witam, Dział dotyczy deweloperki i nieruchomości są oczywiście dobrym kapitałem, lecz nie każdy...

Psy bez smyczy mam juz dość! (240 odpowiedzi)

Codziennie wracam z dzieckiem z pozytywnej szkoły na Kokoszki i nie ma dnia abym nie musiała...

dobry stomatolog - kogo polecacie? (131 odpowiedzi)

jak wyżej, zależy mi na dobrym stomatologu (dobrym pod względem jakości usług i ceny), najlepiej...