Pedicure - salon kosmetyczny sprawdzony godny polecenia - Gdańsk Południe - gdzie? Kowale Orunia Chełm ??

Temat dostępny też na forum: Łostowice Cztery Pory Roku
Mieszkam od niedawno w Południowej dzielnicy Gdańska i szukam sprawdzonego salonu kosmetycznego, w którym zabiegi wykonywane są solidnie, na profesjonalnym sprzęcie ..... możecie coś polecić ??

Teraz najbardziej interesuje mnie pedicure - ale nie chodzi tylko o pomalowanie paznokci ale bardziej o naskórek.

Proszę o pomoc - to będzie mój drugi pedicure w życiu :-) i nie chciałabym iśc w ciemno :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Pedicure - salon kosmetyczny sprawdzony godny polecenia - Gdańsk Południe - gdzie? Kowale Orunia Chełm ??

tylko p. Malwina z Kashmir Spa na Ujescisku. Ja chodze nie tylko na pedicure od roku. Jestem bardzo zadowolona. Dokladna, sympatyczna i wykwalifikowana. Polecam szczerze.

Re: Pedicure - salon kosmetyczny sprawdzony godny polecenia - Gdańsk Południe - gdzie? Kowale Orunia Chełm ??

kashmir spa tylko pani Malwina. Polecam szczerze.

co za reklama.U mnie w watku napisala ze chodzi tam od 2 lat,tu od roku:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

A ja polecę p. Swietłanę z salonu na Zakoniczynie na Bergiela. To jest ten sam lokal w którym jest fryzjer. Chodzę do niej od dawna na różne zabiegi (na paznokcie także) i jestem bardzo zadowolona. Na pewno jest profesjonalistką, a poza tym ceny ma bardzo przystępne

Gabinet Nemezis os. Nowy Horyzont w Borkowie (na wysokości Kowal) polecam, sprawdzony;)

Inne tematy z forum

Sklep Valetta.pl opinie (1733 odpowiedzi)

Hej, czy ktoś zamawiał coś ze sklepu internetowego Valetta.pl? Jak z jakością tych rzeczy?...

Gdzie kupujecie kosmetyki??? (135 odpowiedzi)

Jestem ciekawa gdzie lubicie wybierać kosmetyki? Kierujecie się ceną, miejscem czy obsługą? I...

Naturalne kosmetyki Polskich producentów (29 odpowiedzi)

Chwile się zbierałam do założenia tego tematu, ale już czas najwyższy machnąć kilka refleksji...