Pełen profesjonalizm!
Polecam usługi Asi z całego serca! Miałam tą przyjemność mieć robiony przez nią makijaż do ślubu i wszystko wyszło świetnie. Zdecydowałam się na brak makijażu próbnego i poszłyśmy na żywioł 2 godziny przed uroczystością :) i się nie zawiodłam. Ale zdecydowałam się na to tylko dlatego, że miałam do Asi i jej umiejętności pełne zaufanie.
Dodam jeszcze, że jako fotograf miałam okazję poznać wiele wizażystek i żadnej z nich nie zaufałabym tak jak Asi.
Asia jest profesjonalistką w swoim fachu, świetnie rozumie potrzeby klientki, a oprócz tego jest ciepłą osobą z inteligentnym poczuciem humoru, co sprawia, że te prawie dwie godziny "na warsztacie" to była czysta przyjemność. :)
Jeszcze raz dziękuję za nadanie pięknej oprawy w tym tak ważnym dla mnie dniu!
Dodam jeszcze, że jako fotograf miałam okazję poznać wiele wizażystek i żadnej z nich nie zaufałabym tak jak Asi.
Asia jest profesjonalistką w swoim fachu, świetnie rozumie potrzeby klientki, a oprócz tego jest ciepłą osobą z inteligentnym poczuciem humoru, co sprawia, że te prawie dwie godziny "na warsztacie" to była czysta przyjemność. :)
Jeszcze raz dziękuję za nadanie pięknej oprawy w tym tak ważnym dla mnie dniu!