Pelvismed

Rehabilitacja

Gdańsk, Olsztyńska 3B/3

Adrianna Drzewiecka - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona po wizycie u Pani Adrianny Grobelnej-Krajcer. Na... Adrianna Drzewiecka Agata - opinia (1) Wizyty u Pani Ady zawsze sprawiają, że wszelkie dolegliwości (te w ciąży i... Agata Magda - opinia (1) Prawdziwy profesjonalista. Pani Adrianna przeprowadziła ze mną bardzo... Magda
Natalia - opinia (1) Pełen profesjonalizm! Ogromna wiedza i skuteczność! Bardzo polecam! Natalia Anita - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty, pełen profesjonalizm! :) Anita Marta - opinia (1) Pełen profesjonalizm, super obsługa. Pani Ada to przemiła osoba która ma... Marta Magda D. - opinia (1) Zgłosiłam się do Pani Adrianny po porodzie. Jestem już po kilku wizytach,... Magda D. Malwina - opinia (1) Jeszcze nigdy nie uzyskałam tak szczegółowej porady i wytycznych. Regularnie... Malwina Kasia - opinia (1) Pani Adrianna jest bardzo profesjonalna, ale jednocześnie miła i empatyczna.... Kasia Weronika - opinia (1) Do Pelvismed zgłosiłam się z dolegliwościami po porodzie. Pani Adrianna od... Weronika Alicja K. - opinia (1) Zgłosiłam się do Pani Adrianny w 2 trymestrze ciąży, pełna obaw, pytań i... Alicja K. Ola A. - opinia (1) Świetny specjalista. Pomogła mi dojść do siebie po porodzie. Oprócz... Ola A. Pacjentka - opinia (1) Gorąco polecam. Pozytywna atmosfera, profesjonalna opieka, komfort i... Pacjentka M - opinia (1) Byłam ja jednej wizycie u Pani Adrianny i z pewnością wrócę :). Pani Adrianna... M Serdecznie polecam (1) Pani Ada to niezwykle sympatyczna, ale przede wszystkim profesjonalna osoba.... Karina