polecam (1) bardzo dobra kuchnia pati Jak za PRL-U (1) Pokoje poniszczone, brudne pościele, Łazienki poniszczone, ogólnie niema za... Arti Klasa i komfort (1) W Domu Schumannów zatrzymałam się na dwa dni w podróży służbowej. Jestem pod... Marta
Zaciszne miejsce w centrum buzujacego Sopotu (1) jesli chcesz na chwile oddalic sie od zapchanego deptaka sopockiego, od... Alicja S SZCZERZE POLECAM !!! (1) Bardzo miły hotelik, 10 min do centrum. Czysty, zadbany. Miła obsługa,... Agata Genialnie! (1) Skorzystałem z usług hotelu w tym tygodniu i jestem bardzo zadowolony. Pokoje... Grzegorz daleko a jednak blisko od domu (1) a to dzięki atmosferze w villi. bardzo dobry dojazd, rewelacyjna obsługa,... kora Dorota Z. - opinia (1) Sniadania - doskonale; panie obslugujace - przemile. Zdecydowanie polecam -... Dorota Z. Wesele czerwiec 2014 (0) Jesteśmy bardzo zadowoleni z wesela, przede wszystkim BARDZO wysoka jakość... Arek Wesele - sala platynowa (0) Wesele mieliśmy bardzo udane. Manager sali był bardzo pomocny. Jego rady... Aga Wesele - sala platynowa (0) Wesele mieliśmy bardzo udane. Manager sali był bardzo pomocny. Jego rady... Aga Wesele - sala platynowa (0) Wesele mieliśmy bardzo udane. Manager sali był bardzo pomocny. Jego rady... Aga Wesele - sala platynowa (0) Wesele mieliśmy bardzo udane. Manager sali był bardzo pomocny. Jego rady... Aga Wesele czerwiec 2014 (0) Jesteśmy bardzo zadowoleni z wesela, przede wszystkim BARDZO wysoka jakość... Arek