Pizza całkiem ok w smaku (1) letnia w dostawie _ obsługa jak dla mnie poniżej minimum Autor Pyszna niedroga pizza! (1) Na tę pizzerie trafiłam poprzez ulotke w skrzynce. Odstawiłam dagrasso przez... Wioleta pyszna pizza (1) Znalazłam niedawno ich ulotkę w skrzynce i postanowiłam dać im szansę.... Basia K.
Pizza spalona!nie polecam (1) Ostatnio zamowiłam u nich pizze margerithe i po godzinie przywieziono mi... smerfetka ocena 2 dla pana łysego z groźną miną (chyba właściciela) (2) wstąpiłem z moją głodną dziewczyną na pizze z nadzieją że szybko pochłoniemy... boogie woogi Szczerze polecam (2) Bardzo smaczna pizza, miły i profesjonalny jintakt telefoniczny, bardzo... zadowolony i najedzony ata211 - opinia (1) Mega pyszna pizza, miła obsługa, na zamówienie nie czeka się długo. Polecam. ata211 SUPER OBSŁUGA I BARDZO DOBRA PIZZA. (1) Widać ,że zależy im na jak najlepszej renomie. Pare razy już skorzystałam z... Karolina Bardzo zadowolona. (1) Bardzo pyszna pizza, godna polecenia !! Pani która odbierała telefon bardzo... Polecam gorąco.