Perfumeria Lady Makbet

Temat dostępny też na forum: Perfumeria Lady Makbet
Opinie do spektaklu: Perfumeria Lady Makbet.
Perfumeria Lady Makbet
(Lady Macbeth's Fragrant Facets)

Spektakl "Perfumeria Lady Makbet" to chóralna wersja historii upadku kobiety, jej dramatów i wyborów, dokonywanych dla siebie i wbrew sobie, aby zdobyć, zniszczyć i zasiać nienawiść. Siła kobiety zaprowadzi ją na skraj przepaści, w którą nie musi jednak skoczyć. "Perfumeria Lady Makbet" to spektakl o dzieciobójczyniach uwikłanych w ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

jest ogień

widziałem to na Festiwalu Szekspirowskim - naprawdę coś!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

ZWIASTUN

A ja bilet już mam. Na Festiwalu Szekspirowski był ogień, sądzę, że w przestrzeni zamkniętej będzie jeszcze mocniej. POLECAM
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

mela

widziałam zwiastun-mocna sprawa, musze to zobaczyć
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

REFLEKSJA PO SPEKTAKLU

Ognia nie było, był żar !! Niesamowicie emocjonalny a zarazem prawdziwy. I napewno długo pozostanie w mojej pamięci. Chylę czoła wszystkim zaangażowanym w realizację spektaklu. Aż trudno uwierzyć, że poza Chórrą kobiety biorące udział w spektaklu nie mają nic wspólnego z aktorstwem. Cieszę się, że Gdynia ma tak utalentowaną grupę. Mam nadzieję, że jeszcze o Was usłyszymy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Czarnoksiężnik z Krainy Oz (6 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Czarnoksiężnik z Krainy Oz . Czarnoksiężnik z Krainy Oz na podstawie...

Folwark zwierzęcy (4 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Folwark zwierzęcy . "Folwark zwierzęcy" według powieści George'a Orwella....

Mistrz i Małgorzata (32 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Mistrz i Małgorzata . Michaił Bułhakow "MISTRZ I MAŁGORZATA" Już 11...