Perkusista i basista poszukiwani!

Dwóch gitarzystów poszukuje perkusisty i basisty do stworzenia zespołu blues - rockowego. gg: 3733465
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Perkusista i basista poszukiwani!

jestem perkusistka i lubie grac :) Janka

jestem perkusista i lubie grac

cześć jestem Paulina z Gdańska przeczytałam że lubisz graćmorze przyłonczyła byś sie do nas? akurat potrzebujemy perkusistki do żenskiego zespołu mamy 2 gitarzystki i keboard;) Zapraszamy do nas

poszukuje perkusistki

tworze zespół,jstem wokwlistką i gram na gitarze,mam własne utwory pisz na ten numer kom.0-502-824-456

hej chcialabym zalorzyc zespol ijesli chcialabys do niego wstapic to bym sie bardzo cieszyla chcialabym sie zapytac cie ile masz lat i z jakiego miasta jestes?? Odp. Pozdro.

hej przeczytalam twoje ogloszenie na stronie ze jestes perkusistka chcialabym abys wstapila do zespolu ktory chce zalorzyc brakuje mi tylko perkusistki i basistki odp. Pozdro

Mam do wszystkich prosbe! Jesli wiecie cokolwiek na temat tancow latynoamerykanskich w 3miescie (najlepiej w Gdansku) to dajcie mi znac. Trenuje od roku taniec nowoczesny, ale sie powaznie zastanawiam czy nie przerzucic sie na latino. Moze i jestem juz troche 'stara', ale obenca mistrzyni swiata zaczynala w wieku 17lat :) hehe

Czekam na jakiekolwiek wiadomosci na ten temat.

buziaki

ANIA

hehe

Mam 21 lat. Na gitarce gram z 6, wcześniej na klawiszach. Jestem zainteresowany stworzeniem czegoś w klimatach blues- rockowych lub dołącze do kapeli. Namiary: 604 473 918, gg1218574.

Inne tematy z forum

Grzyby! (451 odpowiedzi)

Nie będę zaczynał wątku od "yyyy...".. no i stary się przeterminował (za długo się ładuje) :D...

Rękodzieło, pasmanteria (5 odpowiedzi)

Hej, gdzie znajdę dobrze zaopatrzoną pasmanterię? Dopiero rozpoczynam przygodę z dziewiarstwem :)

Białe tango (259 odpowiedzi)

Pan mi nie odmówi Panie Redziński (?) Ćwiczenie czyni mistrza. http://youtu.be/c3_NntYhzV4