Perła

Podolodzy Salony kosmetyczne Paznokcie

Gdańsk, Franciszka Hynka 18/LOK.U9

Lukasz - ocena (1) Polecam w 100% Panią Martę! Lukasz Ania - ocena (1) Z całego serca polecam Panią Lenę. Paznokcie wykonane perfekcyjnie, szybko,... Ania Monika - ocena (1) Zawsze w salonie moje stopy, w tym pięty i paznokcie są profesjonalnie... Monika
P - ocena (1) Super profesjonalnie z zadbaniem o klienta i zdrowie. Polecam P Anna - ocena (1) Zawsze profesjonalnie wykonana usługa, w miłej atmosferze. Pomocne... Anna Aleksandra - ocena (1) Pani Marta jest świetną specjalistką w swojej dziedzinie, zabieg został... Aleksandra Zadowolona klientka - ocena (1) Pełen profesjonalizm i przyjemna atmosfera. Nie mam dużych problemów ze... Zadowolona klientka Elżbieta - ocena (1) Odbyłam 3 wizyty u Pani podolog Marty Krzemińskiej, jestem z nich bardzo... Elżbieta Maria - ocena (1) Wizyty u Pani Marty to sama przyjemność: pełne zaangażowanie, super... Maria Monika - ocena (1) Pani Marta to wspaniała specjalistka, ogromna wiedza, dbałość o każdy... Monika Iwona - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z usługi. Jestem stałą klientką Iwona Sylwia - ocena (1) Cudnie wykonane pazurki, jak zwykle u królowej manicure Leny . Wracam zawsze... Sylwia Lena - ocena (1) Profesjonalne podejście. Efekt jak zawsze przechodzi oczekiwania Lena Sylwia - ocena (1) Wspaniała obsługa, p. Lena to mistrzyni wśród stylistek. Paznokcie za każdym... Sylwia Anna - ocena (1) Najlepszy salon w trojmiescie. Polecam zabiegi podologiczne u Magdy! Anna Anna - ocena (1) Najlepszy salon w trojmiescie. Polecam zabiegi kosmetyczne u Oli! Anna KR - ocena (1) Salon Perła i Pani Marta to odzwierciedlenie profesjonalnej opieki, wiecznego... KR Daria - ocena (1) Pani Marta to podolog z prawdziwą pasją i ogromną wiedzą. Podczas wizyty była... Daria Marta - ocena (1) Zakup personalizowanego kremu zmienia życie! Nigdy nie wrócisz do kremów... Marta Marta - ocena (1) Pedicure podologiczny to kompleksowa pielęgnacja stopy z pięknym malowaniem. Marta