Ja jestem zadowolona (1) Chodze do tego salonu na balejage i do kosmetyczki i jestem bardzo zadowolona... JAAA Mieszane uczucia (1) Z salonu korzystalam często i kompleksowo, jednakże w tym momencie przychodzę... Magda Zadowolona klientka (1) Wszystkie Panie przemiłe.Ja byłam już piąty raz na farbie u Pani Żanety.... Marta
Daria - opinia (1) Dwie fryzjerki, które maja zupełnie inne podejście do klienta oraz... Daria Pani Żaneta to kompletna pomyłka która nie powinna pracować w zawodzie (1) Osobiście zakazałbym tej kobiecie wykonywać zawodu fryzjerki mysle ze poza... Magda bardzo zadowolona (1) Dziś to już kolejna moja wizyta w salonie fryzjerskim,Basia jest rewelacyjna,... Marta Polecam Panią Żanetę (1) Pierwszy raz dziś odwiedziłam ten salon i jestem bardzo zadowolona z efektu.... zadowolona klientka Miła i fachowa obsługa..................... (1) Jestem bardzo zadowolona zarówno z obsługi jak i efektu. Pani zrobiła... K.Kwiatkowska Wizyta z Grupona (1) Bardzo miłą obsługa, widać że zalezy im na kliencie. Farba ładnie pokryła... Ell szybko, sprawnie, profesjonalnie (1) szybko, sprawnie, profesjonalnie kudel K - opinia (1) Polecam Panią Jolę! Cenne uwagi, precyzyjne strzyżenie, miła obsługa, na... K Jestem zadowolona (1) Ja skorzystałam dziś z usług pani Joli i jestem zadowolona . Pani się... Kaśka Pani Basia (1) We wtorek skorzystałam z usług Pani Basi w salonie Beauty Art. Była to moja... BecaK klientka - opinia (2) Pełen profesjonalizm, paznokcie zrobione rewelacyjnie, jestem bardzo zadowolona klientka Pani Barbara (2) Ładna piegowata Pani , bardzo seksi . Miła obsługa pełęn profesjonalizm... Jasiek