Re: Perspective Marketing Gdynia
Ja pracowałam w tej firmie jeszcze zanim przenieśli się do Trójmiasta. Mogę się podzielić swoimi doświadczeniami. Zacznę od tego, że na dobra sprawę była to moja pierwsza "poważniejsza" praca, wcześniej dorabiałam tylko jako hostessa itp., studiowałam, więc ważny dla mnie był fakt, żeby grafik był również dosyć elastyczny i trafiłam do Perspective Marketing.
Przede wszystkim zacznijmy od tego, że faktycznie nie wymagają doświadczenia, bo szkolą sami od podstaw, co uważam za plus dla osób, które obawiają się brakiem pozycji w CV.
Pensja na początku to ok. 2000 tys., później jeżeli ktoś zamierza rozwijać się w firmie i zajmować rekrutacją i szkoleniem osób, co wiąże się z poświęceniem większej ilości czasu i wysiłkiem, zarabia się więcej. Dodatkowo są jeszcze premie.
Atmosfera w firmie też jest dosyć luźna, nie ma wyścigu szczurów jak większości firm, wręcz przeciwnie, każdy chętnie sobie pomaga, co też uważam za pozytywne.
Tylko uwaga moi drodzy jest jedno ale, zawsze takie musi być, jest to firma dla osób, które faktycznie chcą pracować, nauczyć się czegoś i rozwijać.
Nawet jeżeli, ktoś nie będzie tam pracować wiecznie to nabyte umiejętności zaprocentują, mówię to z własnego doświadczenia.
Dzięki pracy w tej firmie z nieopierzonego podlotka stałam się kimś bardziej wartościowym na rynku pracy, mimo młodego wieku, co zaowocowało współpracą jako specjalista do spraw rekrutacji w międzynarodowej firmie.
Mogę z czystym sumieniem polecić pracę w tej firmie, mimo jasne wielu pochlebnych i niepochlebnych opinii, ale która firma nie ma zwolenników i przeciwników- na dobrą sprawę żadna.
Najlepiej jak każdy kto posiada jakieś wątpliwości mimo wszystko przekona się na własnej skórze, jak wygląda praca w tej firmie i sam zdecyduje, a nie będzie podejmować decyzje na podstawie subiektywnych wypowiedzi.
0
6