Piaskowanie ramy

pewnie już gdzieś o tym było, ale nie mogę się dogrzebać wątku ...
Gdzie w Trójmieście (a najlepiej w Gdańsku) wypiaskują mi ramę i nie zrobią z niej puszki po piwie?
Pozdrawiam/J.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Piaskowanie ramy

Sopot brodwino, tam robiłem moją starą szose. Nie pamiętam jak się zakład dokładnie nazywa, jadąc od sopotu-kamienny potok do góry jest to po lewej stronie, taki duży zakład, felgi tam prostują, malują, rame piaskowanie z malowaniem za 90zł mi zrobili, ale to było ze 4 lata temu :)

http://maps.google.com/maps?ie=UTF8&ll=54.336801,18.557839&spn=0.002934,0.010815&z=17

na leszczynowej

(058) 303-96-76

ludzie z forumrowerowego.org robili tam ramy i nie narzekaja

rama z widelcem piaskowanie i malowanie proszkowe 70zl

Jeśli twoja rama nie jest cienka jak puszka piwa.. i nie masz tam karbonu.. mozesz wypiaskowac w gdansku na jasieniu jak napisal kolega na gorze na leszczynowej.. i z malowaniem masz tam 7dych.. jesli natomiast masz ramke z puchy po piwie.. to moge dac Ci namiar na piaskownie gdzie wypiaskuja za 3dyszki gdzies na zaspie chyba to jest.. a wymaluja na leszczynowej :)) a jak masz karbon.. to tylko maluj u lakiernika samochodowego.. bo niewiadomo jak karbon zachowuje sie w temp. 200stopni jak maluje sie proszkowo :) ( namiar na lakiernika samochodowego co mi malował ramke - gdansk morena ul.Shuberta - 150zł z widełkami.)

Pzdr. :)

albo kup se 100kg piasku za 10zl i usmiechnij sie szeroko do wyzej podpisanego kolegi :P :P

ale że co ?;>:D

No więc rama jest stalowa i cienka (może nie jak puszka po piwie ale za dużo bym spiaskować nie chciał). Czy możesz mi zapodać jakieś bliższe namiary na to piaskowanie na Zaspie (bo lakiernika to już mam).
Pozdr.

YouceK napisał(a):

> moge dac Ci namiar na piaskownie gdzie wypiaskuja za 3dyszki
> gdzies na zaspie chyba to jest..

A konkretniej to gdzie na Zaspie - zechcesz zapodać namiar jakiś?

Pozdr

Jak stalowa to lec na leszczynskiego na jasień.. robią elegancko z malowaniem za 70zł.

Namiar na zaspe moge Ci podac wieczorem jak bede w domu. Ogolnie lepiej tam wpadac jak mają przerwe śniadaniową.. i jakis ziomek zechce Ci wypiaskować rame "na boku" za 3dychy.. bo normalnie tegho nei robią :D odpalenie ichniej maszyny to koszt 500zł :P ja trafiłem akurat jak nie było szefa.. ale warto spróbowac :)

YouceK napisał(a):

> Namiar na zaspe moge Ci podac wieczorem jak bede w domu.
> Ogolnie lepiej tam wpadac jak mają przerwe śniadaniową.. i
> jakis ziomek zechce Ci wypiaskować rame "na boku" za 3dychy..

Pamiętasz o tym namiarze na piaskarkę?
Pozdr/J.

Firma miesci sie na ulicy Marynarki Polskiej miedzy Letniewiem a Nowym Portem.. firma jak mnie pamięć nie myli nazywa sie MAL BUD czy cos takiego... :))