Piątkowe Tiki

Temat dostępny też na forum: Piątkowe Tiki
KONTIKI Club SOPOT - Zupełnie Nowe miejsce ! Wraz z rozpoczęciem sezonu klubowego 2007/2008 polecamy szczególnej uwadze zupełnie nowe ,świeże miejsce na imprezowej mapie 3miasta .W Sopocie przy plaży - około 200 metrów w kierunku Gdyni ,na lewo od Grand Hotelu ( Al. Mamuszki 21 )W budynku w którym kiedyś znajdował klub Enzym powstało zupełnie nowe świeże miejsce , skierowane do ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

porażka

wszystko: poczawszy od wejscia, poprzez muzyke, az do własciciela ! jedna wielka porażka!!!! nie warto tam isc!

do porażka

prosze o sprecyzowanie swojej opini a dpkładnie stwierdzenia że co od samego wejścia było dla Pana\Pani porażką ,nie podobały się drzwi wejściowe czy moze karnacja szefa którego z całą pewmością Pan \Pani nie spotkała

moze to ze piszecie ze klub pochalania osoby pelnoletnie a faktycznie jest od 21 lat wjazd...

Nudy

Nic tam sie nie dzieje chcialam isc w piatek, byłam po 11 i same pustki. Ludzie siedza, pija i zamulaja. Nie wiem moze impreza sie rozkreca kolo 3. Dla mnie to beznadzija

Inne tematy z forum

Erykah Badu (16 odpowiedzi)

Erykah Badu, ikona soulu i zdobywczyni wielu nagród Grammy, świętuje 25. rocznicę albumu "Mamas...

16. Narracje (24 odpowiedzi)

NARRACJE to festiwal sztuki współczesnej prezentowanej w przestrzeni publicznej Gdańska. Prace...

Z orbity na Politechnikę Gdańską. Sławosz Uznański-Wiśniewski na PG (3 odpowiedzi)

Politechnika Gdańska, jako przedstawiciel Związku Uczelni w Gdańsku im. Daniela Fahrenheita,...