Piątkowe imprezy DJ Tuczek

Temat dostępny też na forum: Piątkowe imprezy DJ Tuczek
W gorące piątki w PMiB króluje muzyka dyskotekowa, gdzie każdy może się pobawić przy światowych hitach, które wypuszcza zza konsolety dj Tuczek i Dj Kedar.
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Miejsce nie najgorsze muzyka nawet dobra klimat bardzo dobry obsługa sympatyczna ceny umiarkowane!Ale dlaczego wpuszczaja tyle dzieciaków?!!!!!!!!!!!??powinni cos z tym zrobić a nie 15 14 latki pałętaja sie pod nogami i w dodatku jakies smarkule robia rozruby w toaletach!

bez jaj

milo sie wspomina poczatki tego miejsca,ale teraz bez komentarza,nic nie poszlo w dobrym kierunku,raczej troszke podupadlo,miejsce dobre ale moze czas cos zmienic,niemowie tu o obslodze.mam nadzieje ze doczekam sie miejsca z dusza i klasa.

Ten klub jest zbyt......!!!!!!

PMiB jest najlepsza impreza w Gdansku poza tym gra tam Dj ktory wie jak rozkrecic cala impreze ale niestety gra on tylko w czwartki,piatki,soboty to za malo jak dla mnie!!!!Powinien grac tam caly tydzien!!!!

fajna imprezka

Zgadzam sie! Fajna imprezka, ale powinni sprawdzac dokumenty przed wejsciem i nie wpuszczac malolatow!

Wolne zarty

wcale nie ma tam duzo malolatow, w sumie ostatnio to wogole bywa tam malo ludzi.A ten bramkarz z dolu jest beznadziejny!!!!

Dopiero tam idziemy

Dzis mamy maly problem gdzie sie wybrac....idziemy dzis do Pieknych,ale nie jestesmy przekonane ze bedzie tam sporo ludzi i ze bedzie dobrze.. mniejmy nadzieje ze sie mylimy i nie bedziemy musialy wychodzic zaraz po tym jak wejdziemy

typowa rąbanka

Muzyka, która tam leci to typowa rąbanka i boleję nad tym, że sporo ludzi uważa takie coś za interesujące. A najgorsze jest to, że większość miejsc w Gdańsku "rąbie" tak samo, podobnie i uporczywie do znudzenia nudnie, szkoda gadać.

zaje%4#@

wczoraj byłam tam ze znajomymi i bawiłam sie z****iscie,jesli czyta to menager PMiB to gorace pozdro dla niego od pomagierek pani Steni hahahaha :) beka musi byc....muzyka tez super takze jestem zadowolona, idac tam wczoraj szlam z mysla ze niekoniecznie bedzie good ale sie mylilam za tydzien pewnie znow tam uderze!!

Takie macie problemy z wyorem imprezy??!!przeciez jest mnóstwo klubow w trojmiescie wiec idzcie tam gdzie was nie bylo szukajcie,odkrywajcie nowe kluby a moze uslyszycie muze ktora zawladnie wami na kilka nastepnych weekendow!! ale jezeli chodzi wam o nastepna dyskoteke to nie wiem co wam sie w PMiB nie podoba przeciez ta masowke telewizyjna graja we wszystkich dyskotekach!!!!

Impreza piątkowa

Znałam Tuczka...kiedyś wymiatał w alfie..beka

!!!

byłam tam niedawno i było zajeiscie!!a jak ktos ma problem z wpuszczanienm małolatów to niech tam nie przychodzi!!!!DJ Tuczek oby tak dalej:D:D:D

tuczek

jezeli moge cos powiedziec o klubie to powiem tak gdyby nie tuczek nie byloby tak jak jest ja wiem jak on niegdys prowadzil imprezy w don vito ma talent jest przystojny tylko dziewczyne ma do dupy widzialam go kiedys z taka fajna brunetka nawet z nia rozmawialam ona byla spoko ale tuczek ok bez zastzrezen pozdrawiam

pfff

co kogo obchodzi dziewczyna Tuczka :| looool

nie wiem jak piatkowe imprezy ale czwartkowe sa MEGA ! ;)

50/50

zacznijmy od tego, ze klienci sa w wieku 15-17 lat :) pamietam czasy kiedy do pieknych chodzili faceci w gajerach, jakis poziom byl reprezentowany, teraz zrobila sie z tego speluna małolatów, gdzie moga potanczyc na podescie w bialych rekawiczkach. fakt muzyka jest calkiem dobra, bo stary rezydent dawnego Doin Vito calkiem dobrze sobie radzi za konsolą, jednak jak mowie cala impreze psuja góry dzieciaków pijanych jak i naćpanych. a ceny sa oki, nawet tanio tam jest

:/

nie mam nic do dodania, kompletnie zgadzam się z opinią poniżej.... Piękni zjechały na niższe poziomy, a szkoda bo kiedyś to był z*******y klub...

bez komentarza

Dj Tuczek spoko naprawde ale...w pieknych jest strasznie ochorna do bai wpuszczaja dzieciaki !!ode mnie (20lat) za kazdym razem jak wchodzilam(regularnie co piatek) ochrona prosila o dowod co dla mnie jest czysta komedia i paranoja a od goracych pieknestek ktre sa ubrane nie powiem juz jak dowodow oczywiscie nie biora bo po co !!

bez przesady...dowody są sprawdzane za każdym razem, więc nie można powiedzieć, że gorące 15stki są wpuszczane za skąpe ubiory. Może owe 15stki to pełnoletnie kobiety nie wyglądające na swój wiek? Czy klubowicze legitymują klubowiczów?

Nie wiem kiedy te dowody sa sprawdzane, za kazdym razem jak jestem w pieknych nikt nie sprawdza ;/.

DOWODY? A CO TO?

MI NIGDY NIE SPRAWDZALI MIMO ZE TERAZ MAM 21 LAT A PIERWSYZ RAZ POSZLAM TAM JAK MIALAM 16 :D :)

Moja ocena 2

Dlatego ze kiedyś bylo duzo lepiej.
Chodze tam od 17 roku zycia nigdy nie spytał Mnie sie nikt o dowód nie wiem moze wygladalem na pelnoletniego choc nieraz sie pytali w innych klubach. Teraz mam 22 lata i juz tak czesto nie imprezuje praca, szkola robi swoje niedawno bylem w PMiB i sie zalamalem stanem tego klubu, wiekszasc osob to jakies puste laski po 15 lat ubrane jak tirowki... Szczegolnie w piatki i soboty. Co do Dj czyli np Tuczka to dla Mnie hehe tu sie ugryze w jezyk ale to co on robi to wyszloi z mody jakies 3-4 lata temu:P no i ta komercha ktora puszcza zalosne
Apel to szefa PMiB po 1 lepsza selekcja!! Po 2 niech ktos powie dj by nie puszczal komerchy albo przynajmiej ograniczyl to:P muzyke z radia to ja moge miec w samochodzie albo w pracy:P
No ale sa tez plusy :) Mila obsluga ceny nawet atrakcyjne no i mam blisko od domu:D
Pozdro;)

moja opinia

Tym którym nie odpowiadają ludzie młodsi od siebie i bawiący sie dużo lepiej proponuje jakiś inny club. Piątki są zaje###te, muza jest świetna, obsługa miła. Pozdrawiam wszystkich którzy widza na imprezach 14-latki. Do zobaczenia w piątek:D

MAŁOLACTWO

Impreza naprawdę porażka, jak miałam 17 lat to było ok, ale teraz mam 22 i chyba byłabym tam najstarsza. Zajrzałam na chwilę w wakacje i widok "pietnastek" w plastikowych, basenowych japonkach powalił mnie z nóg.

coz...

w Pieknych bylam raz...niegwarantuje ze nigdy tam nie pojde ale szczerze mowiac wole isc do parlamentu... nie podoba mi sie ta zgraja "dzieci"(jesli mozna to tak nazwac) moze sama nie jestem dorosla ale te malolaty po jednym piwie odwalaja nie wiadomo jakie dymy...

A może by się tym policja po prostu zainteresowała?
Sprawdziliby dowody, albo ich brak, dzieciom przy barze, zamknęli lokal i problem by się rozwiązał. Drugi raz jak tam coś by otworzyli dzieci by napewno nie weszły.

Bez przesady!!!

Moim zdaniem to sie czepiacie nie wiadomo czego!!! Sama mam 17 lat i bogu dziekuje ze nie zawsze tam sprawdzaja dowody!!! Gorące 14 owszem nie sa ok ale bez przesady nie najezdzajcie na wszystkich co jeszcze nie maja tych 18 lat bo wcale nie sa gorsi i uwazam ze jest nie fer mowienie ze sa tm same dzieciaki, gorace 16 itp bo niektore owszem przeginaja ale niektore osoby ktore nie sa jeszcze pelnoletnie zachowuja sie o wiele lepiej od tych "z dowodem dojżałości" !!!

Ostatnio byłe w Pieknych chyba 29 i była lipa mało strasznie mało ludzi . I sprawdzali dowody i kumpla nie wpuścili , a drugiego wywalili bo poszedł pogadac z nim ;p . A piwo było tak niedobre że ledwo wypiłem , już lepszy był ! wolcik ! od żurka xD .
Ale nie zawsze jest tak źle bywa i dobrze .

*

Sory za błędy

Inne tematy z forum

Gaming Concert (8 odpowiedzi)

Przygotuj się na wyjątkowe przeżycie GAMING CONCERT, czyli koncert muzyki epickiej z gier....

Kuba Wu - Sikanie i Pierdzenie (3 odpowiedzi)

Siemanko z tej strony Kuba Wu a to jest wydarzenie do mojej pierwszej solowej trasy z materiałem...

Hala Radość - Dzień Otwarty (3 odpowiedzi)

Już w niedzielę, 29 marca o godz. 17:00, mieszkańcy Gdańska będą mieli wyjątkową okazję zajrzeć...