Piekna bikerko kim jestes ???

W niedziele wybralem sie na otwarcie sezonu rowerowego, i podczas powrotu jadac ulica obok parku oliwskiego minęła mnie piekna bikerka, jechała na jakimś modelu Kellys'a ( chyba miała tarczowki z przodu :) ) czyli jakis wyzszy model,,, figura cud :) ehhe no i kask, okularki,,, pelna profeska !! Tu moge jedynie dodać że ja jechałem od strony lasów oliwskich do centrum miasta a ona jechała w przeciwnym kierunku,,,, wiec jesli KTOKOLWIEK WIDZIAL- KTOKOLWIEK WIE kim była ta piekność :) , niech do mnie skrobnie maila..

Z gory wlk THX.
Biker
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Piekna bikerko kim jestes ???

Mimo proby przypomnienia nie znam zadnej dziewczyny co pomyka na kellysie. Trzeba bylo gonic... ;-)

ehhhh... tyle się słyszy o braku bikierek w 3miescie a Ty nie wyruszyłeś w pościg ?! Nie ładnie... Za kare masz za pokute trzy podjazdy pod 16% na 3 z przodu i 9 z tyłu. A kolor włosów kojażysz ? A tak na marginiesie to poważnie była ładna czy tak Ci sie wydaje ? Przyjrzałeś się dokładnie ? Ja widziałem jedną taką fajną w Żucholu ok dwa tyg. temu. Hmmmm.......

Acha... jeszcze mała rada. Lepiej zamieść ten post na pl.rec.rowery. Jeśli to typowa bikierka to napewno tam zagląda. A jeśli nie zajrzy aniu tu ani tam to znaczy że to nie bikerka albo że nie ma neta w domu :)

MAsz zupelna racje.... powinienem przeciąć dwu pasmówke, z piskiem opon i gonic ją ile sil w nogach :) aby ostatecznie zaprosic ja na wspolne wypady po oklicy..... ale madry czlowiek dopiero po szkodzie :((..
Ps... naprawde byla ładna :))) a sadzac po sprzecie na jakim jechala i jaki miala na sobie moge przypuszczac ze amatorką nie była.

/
zostawcie moją kobietę w spokoju, jest zajęta,
a rowerek nie ma tarczówek .. ;-)
/
pozdrower

Tak myślałem że to może być dziewczyna Petera hehe :) No trudno koledzy, trzeba mieć oczy otwarte bo kto szuka nie błądzi :)

ehhh ślepe wy jesteście... to byłem Ja! Co wy macie skłonności do facetów z długimi włosami i tarczówką??? Przyznam że już nie raz wzięto mnie za kobietę (myliły się zwłaszcza niewiasty), tak to już jest... strój kolarski, kask i okular maskuje skutecznie :P

Lepiej nie unośić się entuzjazmem bo można się przykro zdziwić!

ps. ku przestrodze http://wielki.zeb.aresztowany.com/m/eks.php?m=Reda ....

Inne tematy z forum

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (21 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...

Lekki rower trekkingowy - jaki? (144 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję nowego lekkiego(gdyby był do 13 kg to byłoby ekstra, bo póki co widziałam same...

Bagażnik na Hak (4 odpowiedzi)

Cześć, czy może jest szczęśliwym posiadaczem Bagażnika na hak firmy thule lub mont blanc a jeśli...