Pierogi mizerne i do tego bardzo drogie

O gustach sie nie dyskutuje ,ale fakty są takie że: ciasto bardzo grube, obślizgłe jakby leżakowały w jakimś tłuszczu przez tydzień, farsz nie lepszy jak w pierogach z Oszołoma za 3-4 zł/kg czyli najtańsze podroby w mięsnych a kapuściane to sam kwas, pierogi ruskie to same ziemniaki twarogu sie zapomniało czy się oszczędza ? Jedyne co ratuje te pierogi to fakt że widać , że ktoś te gnioty ugniótł ręcznie i miał do tego anielską cierpliwość bo żaden sie nie rozleciał i tutaj mały plusik.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Pierogi mizerne i do tego bardzo drogie

bzdura-lubiąca gotowanie-pewnie twoje grube paluszki nie sa w stanie ulepic najprostrzego pierozka.pewnie targowalas sie o cene,bo masz charakter przekupy.i najlepiej pisac ,oskarzac bo tak najlatwiej.pewnie jestes stara pieprzona komunistka .przeliczasz kazda wydana zlotowke.wiec z********aj do auchan i konsumuj heheheheh


popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1