Pierścień i róża

Temat dostępny też na forum: Pierścień i róża
Opinie do spektaklu: Pierścień i róża.
Przepiękna baśniowa opowieść zaliczana jest do światowego kanonu klasyki literatury dziecięcej i młodzieżowej. Pierścień i róża - to dwa magiczne przedmioty, których posiadanie zapewnia ich właścicielom powszechny podziw, uznanie miłość. Dary te otrzymują od Czarnej Wróżki jej kolejni chrześniacy - królewskie dzieci. Ale czy ci, którzy noszą na palcu czarodziejski pierścień, a we włosach ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Może być fajnie

Jest ciekawe. Polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Extra !!!

Emilka (5): najbardziej podobał mi się koniec, dlatego że wszystko skończyło sie dobrze.

Tata (33) super kostiumy, zwłaszcza dekoldy Pań ;) Typowa bajka pałacowa z zaskakującymi elementami rodem z teraźniejszości : wróżka pije cocacolę z puszki, a król na śniadanie zajada parówki :) Przyznam, że mnogość intryg, wątków i tło trochę przytłaczające jak na 5-o latka, ale w sumie super zabawa. Bardzo polecam.

hhehehe

fajne polecam byłem na tym z klasą 6e

Fredzia

Jestem ciekawa jak wypadla Marta Kawała
Mysle, ze swietnie :)

seietne!!!

jest to bajeczne
oczywiscie zahecam
do ogladniecia
mam 11 lat
jetwm nastolatką
i bardzo mi sie podobało!!!

Średnie

w moim guście to nie jest ale może być daję 1/5 bo moim zdaniem to jest nic nie warte nie warto wydawać na to pieniędzy bo ja zapłaciłem i nie chciałem tego głupstwa oglądać jak przypominam to nie w moim guście
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Pan Disney zaprasza (5 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Pan Disney zaprasza . "Pan Disney Zaprasza" Zapraszamy już od kwietnia na...

Dziewczyna, która podeptała chleb (7 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Dziewczyna, która podeptała chleb . PIERWSZE PRÓBY DO SPEKTAKLU...

Cudowna terapia (10 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Cudowna terapia . Cudowna terapia "Komedia małżeńska, którą powinni...