Pierwsza wizyta i zdecydowanie ostatnia.
Nie wiem czy to kwestia tego, że przyszłam z wykupionym "kuponem" na farbowanie, strzyzenie i modelowanie czy też Pani, która się mną zajmowała jest mocno początkującą fryzjerką, ale jakość świadczonych usług była na niskim poziomie. Pani nie stawiła się do pracy na czas, nie usłyszałam przeprosin za spóźnienie. Uśmiech na buzi fryzjerki wynagrodził mi jednak czekanie i myślałam, że teraz już wszystko pójdzie raz dwa. Niestety. Mając włosy w odcieniu średni blond usłyszałam, że nie można ich rozjaśnić do jasnego blonu. Ustalony kolor farbowania niewiele odbiegał od tego, z którym przyszłam jednak miał mieć miodowy odcień a poza tym, był spory odrost do pokrycia. Farbowanie poszło sprawnie, niestety siedziałam prawie godzinę z farbą na głowie ponieważ Pani w tym czasie musiała zajmować się inną klientką. Farba nie pokryła równomiernie włosów, gdy zwróciłam na to uwagę Pani stwierdziła, że po kilku myciach "to się wyrówna". Nie odpuściłam, poprosiłam o przyciemnienie jaśniejszych odrostów. Kolejna godzina z farbą na głowie..Efekt nie był idealnie równomierny (i do dzis nie jest)ale wygląło to lepiej.Po 3 godzinach w salonie wyszłam niezadowolona i z przekonaniem, ze już tam nie wrócę