Pierwszy i ostatni raz

Po założeniu konta na stronie i podaniu adresu złożyłem zamówienie na kwotę 30 zł - 3 małe pizze w promocji. Na stronie po złożeniu zamówienia pojawiła się informacja "do zapłaty 30 zł". Wybrałem płatność kartą w dostawie. Otrzymałem także mail, w którym również pojawiła się informacja o 30 zł do zapłaty, screen z maila: https://i.imgur.com/G3K3mcw.png Przybył dostawca i poinformował, że do zapłaty jest 36 zł. Poinformowałem go, że w mailu otrzymałem informację, że do zapłaty jest 30 zł. Wykonał jeden telefon, okazało się że należy dopłacić te 6 zł. Podziękowałem za te pizze, pan wykonał jeszcze jeden telefon informując o mojej decyzji. Zamiast pójść na rękę klientowi, Telepizza woli mieć 3 zimne pizze, 0 zł zarobku i zmarnowany czas na przygotowanie i dostarczenie pizz. Pierwszy i ostatni raz, nigdy k...a więcej. Nie dość, że ceny mają wyjęte z wiadomo skąd (dopiero po zastosowaniu "promocji" są trochę sensowniejsze, ale nadal wysokie), to podejście do klienta jest karygodne i niedopuszczalne. Może to i lepiej - podobno pizza i tak jest paskudna. Opis historii będę wrzucał, gdzie się da i odradzał zamawianie stąd wszelkim znajomym. Może to was czegoś nauczy. Nie pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Widać, że masz problem z zapłaceniem za dowóz do domu. Ja zawsze stosuję tą samą promocję i w internecie również pokazuje mi rachunek 30zł ale jestem również przygotowany, że koszt dojazdu z Centrum na Cisową jest liczony 9zł więc płacę 39zł i nie marudzę bo pizza jest niezła. Następnym razem nie zamawiaj do domu tylko odbieraj sam skoro różnica 6zł jest dla Ciebie taka straszna. Nie raz mnie informowano, że ich strona internetowa nie jest w stanie dobić dojazdu więc nie rozumiem odradzania innym ludziom. Jestem stałym klientem i jeszcze nigdy nie zawiodłem się na tym lokalu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0