Pies przy rowerze

Mam pytanie czy ktos jezdzi z was z pieskiem przy rowerze mam goldenka i chciala bym zaczac z nim jezdzic tylko zastanawiam sie na co go przyczepic do roweru
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Pies przy rowerze

to wszystko chyba zalezy od tego :
jak chcesz jeżdzić : spokojnie czy ostro
jaki jest pies, zarówno pod względem wielkości, kondycji jak i charkteru.
W TPK czasami widać osoby na rowerach z pieskiem małym luźno biegającym, Co wazne nie szczeka ani nie rzuca się na innych rowerzystów, tyle że nie wiem czy nie jest zabronione wprowadzanie psa bez smyczy do lasu

z drugiej strony ostatnio widziałam rowerzystę z duzym psem, poprostu na smyczy. ( i chwała mu za to bo pies był wielki i wyglądał grożnie a nie lubie się bać...:-) Jesli nie będziesz z nim uprawiać down hillu to powinno byc ok ;-) choć to jeszcze zalezy jak jest ułożony..ale o tym najlpeiej wiesz Ty.
I raczej w odludne miejsca bo na deptak to nie :D

a jeśli chodzi o to urządzenie na allegro to nie bardzo wiem jak działa ten niby bezpiecznik...

kup Foxa lepiej hehe

widze ze trafilam na forum dla laikow w dziedzinie jazdy na rowerze z psem dobrze ze nie napsalam ze jezdze z przyczepka w ktorej wożę dziecko .czekam na osoby ktore testowaly takie np rozwiazanie jak nizej

http://allegro.pl/item191514281_springer_spacer_z_psem_na_rowerze_.html

Prosta odpowiedź: albo piesek albo rower!

Albo komuś zrobić krzywdę. Szczyt głupoty

Jak nie chcesz się zabić albo ulec wypadkowi to nie przywiązuj psa do roweru.

Inne tematy z forum

Skradziono rowery Habenda ul. Wielkopolska (20 odpowiedzi)

skradziono 2 rowery MTB, proszę o kontakt w razie znalezienia lub widzenia takowych na...

Jaki rower dla wysokiej kobiety? (129 odpowiedzi)

Przymierzam się do zakupu roweru, ale nie mam pojęcia jaki wybrać. Czy ktoś bardziej obeznany w...

rowerek treningowy stacjonarny - gdzie kupię? (14 odpowiedzi)

Gdzie mogę kupić w Trójmieście rowerek treningowy stacjonarny w cenie ok. 200 zł? Decathlon,...