Pies przy rowerze

Mam pytanie czy ktos jezdzi z was z pieskiem przy rowerze mam goldenka i chciala bym zaczac z nim jezdzic tylko zastanawiam sie na co go przyczepic do roweru
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Pies przy rowerze

to wszystko chyba zalezy od tego :
jak chcesz jeżdzić : spokojnie czy ostro
jaki jest pies, zarówno pod względem wielkości, kondycji jak i charkteru.
W TPK czasami widać osoby na rowerach z pieskiem małym luźno biegającym, Co wazne nie szczeka ani nie rzuca się na innych rowerzystów, tyle że nie wiem czy nie jest zabronione wprowadzanie psa bez smyczy do lasu

z drugiej strony ostatnio widziałam rowerzystę z duzym psem, poprostu na smyczy. ( i chwała mu za to bo pies był wielki i wyglądał grożnie a nie lubie się bać...:-) Jesli nie będziesz z nim uprawiać down hillu to powinno byc ok ;-) choć to jeszcze zalezy jak jest ułożony..ale o tym najlpeiej wiesz Ty.
I raczej w odludne miejsca bo na deptak to nie :D

a jeśli chodzi o to urządzenie na allegro to nie bardzo wiem jak działa ten niby bezpiecznik...

kup Foxa lepiej hehe

widze ze trafilam na forum dla laikow w dziedzinie jazdy na rowerze z psem dobrze ze nie napsalam ze jezdze z przyczepka w ktorej wożę dziecko .czekam na osoby ktore testowaly takie np rozwiazanie jak nizej

http://allegro.pl/item191514281_springer_spacer_z_psem_na_rowerze_.html

Prosta odpowiedź: albo piesek albo rower!

Albo komuś zrobić krzywdę. Szczyt głupoty

Jak nie chcesz się zabić albo ulec wypadkowi to nie przywiązuj psa do roweru.

Inne tematy z forum

rowerek treningowy stacjonarny - gdzie kupię? (14 odpowiedzi)

Gdzie mogę kupić w Trójmieście rowerek treningowy stacjonarny w cenie ok. 200 zł? Decathlon,...

Jaki rower dla wysokiej kobiety? (129 odpowiedzi)

Przymierzam się do zakupu roweru, ale nie mam pojęcia jaki wybrać. Czy ktoś bardziej obeznany w...

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (20 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...