Pies z kulawą nogą

Temat dostępny też na forum: Pies z kulawą nogą
Opinie do spektaklu: Pies z kulawą nogą.
Pies z kulawą nogą
Olga Czekina

Spektakl dla dzieci!

Urocza, zabawna i mądra propozycja dla młodych widzów. Oto w sennym świecie spotykamy eleganckiego Kota, wielorasowego Psa i Dziewczynkę - baletnicę niczym z pozytywki.
Zbłąkany Pies trafia na podwórko Kota i oczywiście rozpoczyna się odwieczny spór tych dwóch zwierząt. W ich świat wkracza Dziewczynka, szukająca zaginionego pupila. ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nareszcie!!!!

Nareszcie TMiejski pomyślał o dzieciach. Duuuużo wody upłynęło od Dalmatyńczyków... Mam nadzieję, że teraz będzie więcej spektakli dla dzieci!!! Szanowni aktorzy i reżyserzy pamiętajcie o maluczkich, wszak to oni niebawem będą Waszą dorosłą widownią. Dbajcie o nich i częściej zapraszajcie ich w swoje progi!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

Może i nareszcie, ale...

...cena mnie powaliła. 80 zł za bilet na przedstawienie dla dzieci?!?! Czy to nie pomyłka? My się nie wybierzemy, za drogo. A szkoda :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8

to chyba jakaś pomyłka - przecież ceny są od 30zł do 15 zł, z czego 30zł to cena biletu normalnego na premierę...to chyba nie jest bardzo wygórowane? :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

ależ bez paniki

80 zł to cena na spektakl premierowy - kolejne są już o wiele tańsze, 15-17 zł :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

tylko czemu Lamża ma tam grać?

Bo co? Bo już nie ma w tym teatrze aktorów. I Co znowu będzie jak z gościnnymi, że płaci się za podróże, noclegi i gaże?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7

Lamża

akurat Lamża to na miejscu jest
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

mhm

Akurat. Na miejscu czyim? Bo przyjaciel reżysera?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

zapomniałeś jeszcze że jest przyjacielem Rycha, Zdzicha i Tuska a w ogóle to chcą go wstawić na dyrektora ECS.... Trop układ!!! idzie ci dobrze
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pan Lamża

Przyjdę na spektakl ze względu na tego przesympatycznego człowieka.
hm: Skąd według Ciebie odbędzie się ta podróż i gdzie będzie ten nocleg? Zadaj sobie troszkę trudu, dowiedz się, o czym chcesz pisać i dopiero wtedy pisz, proszę.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przeczytałam nagłówek i zrozumiałam:

PIES Z KULAWĄ NOGĄ NA PREMIERA!!!Przez te wpisy forumuowiczów tak się wszystko teraz czyta.

absolutnie odradzam

Ten spektakl to całkowita porażka - ciemno, głośno, czasami nawet starsznie, a przede wszystkim potwornie nudno. Na pewno nie jest to spektakl dla dzieci i nie dla dorosłych, to w sumie nie wiem do kogo jest on adresowany?
Aktorzy graja dobrze, ale nic tu nie pomoże jak scenariusz jest denny, no i jeszcze te koszmarne piosenki, brrrrrrr!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 11

do mariolki

no to pojdz do Muzycznego i zobacz o pingwinach. brrrrrrrrrrrr, ale za to jest o Bogu i ojczyznie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

akurat do muzycznego nie ma sie co przyczepiac... A przyczepianie sie dlatego ze miejskiemu nie idą generalnie wszystkie spektakle, to troszke zalosne...

a ja zachecam

prosto, milo i bez krzykliwego kiczu. Kot jest swietny i cala reszta tez, muzyka na poziomie a nie plum, plum; Scenografia prost i czytelna, poetycka, ktora gra w spektaklu no a co najwazniejsze dzieciaki sie bawia i o to chodzi. Absolutnie warto sie wybrac.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

można się wybrać

Zachwytu nie wzbudził, ale miło się obejrzało, i rodzicowiu i dziecku. Docenić trzeba przede wszystki grę aktorów, intresującą, choć ascetyczną scenografię. Słabiutka za to fabuła. Raczej dla starszych dzieci, które odbierają przekaz słowny, niż obrazowy.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

The Strings (7 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: The Strings . The Strings - przezabawny spektakl komediowy o przyjaźni,...

Mistrz i Małgorzata (32 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Mistrz i Małgorzata . Michaił Bułhakow "MISTRZ I MAŁGORZATA" Już 11...

Pan Disney zaprasza (5 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Pan Disney zaprasza . "Pan Disney Zaprasza" Zapraszamy już od kwietnia na...