Pijany kierowca 15.04.2012 godz. 21:30
Jeśli ktoś zna dane osobowe lub zauważy gdzieś pojazd koloru srebrny metallic marki mazda 6 kombi rocznik po 2002 o (żółte blachy)nr rej LC 02 MWW lub LC 02 WWM, LC 02 WMW. Kierowca tego pojazdu najechał w nocy o godz. 21:30 na stojący na czerwonym swietle inny pojazd na skrzyżowaniu ul.Chwaszczyńskiej i Nowowiczlińskiej i zamiast zjechać na trawnik z piskiem opon uciekł. Jak podszedłem zanim uciekł i mi obszorował zderzak wyglądał zdecydowanie na nietrzeźwego. Prawdopodobnie znał okolicę bo uciekał na ul Rdestową gdzie go dogoniłem i w miarę zapamiętałem numery. Potem już go nie dogoniłem. Nie reagował na znaki świetlne i trąbienie. Zgłoszono to zdarzenie na 112 ale pewnie niewiele zrobią. Również powiadomiono straż graniczną bo to prawdopodobnie angielski samochód. Gdyby ktoś widział to auto z obszorowanym lub wgiętym spojlerem przednim po lewej stronie poproszę o maila: zizozuzu@gmail.com Z góry dziękuję za wszelką pomoc- nie dajmy jeździć pijanym bo to mogło się również przydarzyć pieszemu.