Pijany kierowca 15.04.2012 godz. 21:30

Temat dostępny też na forum: Na drogach Trójmiasta Motoryzacja
Jeśli ktoś zna dane osobowe lub zauważy gdzieś pojazd koloru srebrny metallic marki mazda 6 kombi rocznik po 2002 o (żółte blachy)nr rej LC 02 MWW lub LC 02 WWM, LC 02 WMW. Kierowca tego pojazdu najechał w nocy o godz. 21:30 na stojący na czerwonym swietle inny pojazd na skrzyżowaniu ul.Chwaszczyńskiej i Nowowiczlińskiej i zamiast zjechać na trawnik z piskiem opon uciekł. Jak podszedłem zanim uciekł i mi obszorował zderzak wyglądał zdecydowanie na nietrzeźwego. Prawdopodobnie znał okolicę bo uciekał na ul Rdestową gdzie go dogoniłem i w miarę zapamiętałem numery. Potem już go nie dogoniłem. Nie reagował na znaki świetlne i trąbienie. Zgłoszono to zdarzenie na 112 ale pewnie niewiele zrobią. Również powiadomiono straż graniczną bo to prawdopodobnie angielski samochód. Gdyby ktoś widział to auto z obszorowanym lub wgiętym spojlerem przednim po lewej stronie poproszę o maila: zizozuzu@gmail.com Z góry dziękuję za wszelką pomoc- nie dajmy jeździć pijanym bo to mogło się również przydarzyć pieszemu.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Pijany kierowca 15.04.2012 godz. 21:30

podobna sytuacja
Gdańsk ul. Okopowa (pod Lotem)
Wielki Piątek (06.04.2012 godz. około 13.30)
Straż Miejska ma kamerki
Trzeba się zwrócić do policji i im udostępniają zapis z kamer.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dziękuję- zwróciłem się ju ż do nich z prośbą o pomoc i pojadę na ul. Portową gdzie mnie odesłano z Komisariatu przy Źródle Marii. Rzekomo nie mieli jak przyjąć ode mnie zgłoszenia, a pijany kierowca niech sobie jeździ...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

a zgadnij kto szybciej znajdzie tego kierowcę? Policjanci z Karwin czy z Portowej?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zgaduję - facebookowicze??
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Nowa Dąbrowa (8 odpowiedzi)

Ze względu na lokalizację nowo powstającego osiedla przyszli mieszkańcy Nowej Dąbrowy będą mogli...