Pikawa Bistro

Bistro Puby

Gdańsk, Piwna 16

Marta - opinia (1) zastanawiałam się długo co napisać o Indygo... super wystrój (fotografie... Marta :) (1) klimatycznie, urokliwie, milo, przytulnie, muzykalnie, przepysznie no i... xxxxxxxxx Misie przepysie (1) Zdecydowanie polecam wszystki, pyszne herbatki i koktajle ze swiezych... Sąsiadka
Agnieszka - opinia (1) cafe z domieszką charakteru klubowego. fajny wystrój, muzyka i ciekawe menu.... Agnieszka :) (1) Zachodze do tej kawiarni bardzo czesto, przytulny a zarazem troche... wielbicielka TAK! :D (1) Szeroki wybór pyszności, bardzo smakowała mi czekolada cynamonowa:) Wystrój... Zebrowca Zadowoleni:))) (1) Witam,bylam w tym lokalu po raz pierwszy i jest naprawde pozytywnie... P Pluszowo (1) Miło,przytulnie, chce się zatonąć w fotelu z kubkiem/szklanka w jednej a... joduna3@wp.pl mmmmmm (1) i like it :)))) wszystko pysznie i przepysznie :))) ja Iwus - opinia (1) Uwielbiam tą czekoladownie, co prawda zamawiam tam tylko czekoladę ale jest... Iwus milo i spokojnie (1) wystroj ok, pascha, szarlotka i kawa- polecam. ale najbardziej podoba mi sie... ania hm (1) za taką cenę czekolady spodziewałam się czegoś lepszego, obsługa taka sobie,... kwa super !!! (1) odkryłam czekoladownie na nowo... wczesniej super herbataz wiśniówką, teraz... e może więcej profesjonalizmu (1) Uważamy że kawa w tym lokalu to jakiś żart. Mleko do latte spieniane jest w... Barista i Barmanka POLECAM :):) (1) Czekoladownie,,znalazlam''w czerwcu.Od tej pory regularnie ja odwiedzam wraz... Juti zachecam! (1) Plus za wystroj, plus za pomysl, plus za pyszne czekolady (bananowa... czekoladka mmmm! (1) Czekolada piernikowa i cynamonowa ponad wszystko! Miejsce ma swój klimacik,... Mart(w)a całkiem, całkiem (1) Knajpka przyjemna, choć wysokie wnętrze odrobinę odbiera przytulności. Za to... ola Czekoladowe wspomnienie (1) Bardzo polecam wszystkim wielbicielom prawdziwej czekolady. Mieszkam w... justyna spodziewalam sie czegos lepszego (1) Bardzo drogo, czekolada wcale mnie nie powalila i jakas taka nijaka... Mycha