Piłka Ręczna Rekreacyjnie

Witam, powtórzę pytanie z poprzednich wątków. Gdzie w trójmnieście można aktualnie pograć amatorsko/rekreacyjnie w piłkę ręczną? Chciałbym razem z kolegą podłączyć się do jakiejś bardziej lub mniej doświadczonej grupy.

Proszę o odpowiedź tutaj bądź na maila - pawel_zielecki@wp.pl

Pozdrawiam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Piłka Ręczna Rekreacyjnie

Chętnie się przyłącze ale z tego co widze w trojmiescie jak i w calej polsce pilka reczna jest malo popularna tylko dlaczego;/

odpowiedz jest prosta. W tej grze trzeba używać rąk, a polaki jak wiadomo mają dwie lewe. Jedyne co potrafią to kopać... innych :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Cześć,
ja też bym chętnie pograł w szczypiorniaka. Może jakby znalazło się trochę chętnych to jakąś salę można by ogarnąć?
Odezwij się: lukasz.babski001@gmail.com

I jak cos wynikło z waszych rozmów o tej piłce ręcznej bo ja jestem chetny do amatorskiego pogrania:) Pozdrawiam

Nic nie wynikło tak jak sie spodziewałem....

A zebrała się jakaś lista osób chętnych do gry?

w tym wątku jest chyba 5 osób chętnych do gry

Paweł + kolega
Łukasz
Piotrek,
no i ja również Piotrek

kurcze szkoda ze tak mało bo aby wynajać sale by sie przydało wiecej osób bo koszty sa dość spore z tego co sie orientuje..

Też bym pograł czekam na sygnał jak się domyślam wszyscy gdzieś już grali minimum to jakieś 20 osób na dwa zespoły w tym dwóch bramkarzy bo to nie kopana że może byle kto bronić wtedy gra traci sens każdy rzut to bramka. Za moich czasów to samych juniorów w Gdańsku był cztery zespoły MKS Gdańsk MKS Gdynia GKS Wybrzeże Spójnia Gdańsk a przed naszymi treningami grali zawsze byli zawodnicy tak rekreacyjnie jak chcą grać wszyscy deklarujący się.

Zbieramy 20 osób i bedziemy mogli zagrac mecze rekreacyjne przed treningiem jednej z druzyn pilki recznej?? dobrze rozumiem??

Jak byscie potrzebowali jednego zawodnika,jestem chętny

Chętnie zagram w piłkę ręczną.Jest już coś zorganizowane?

newmatizzz@gmail.com

ja nie wiem co oznacza dla Ciebie rekreacyjnie. Ręczna to nie noga, ze pobiegasz, kopniesz piłkę albo i nie. To sport bardzo ogólnortozwojowy i wymaga w miarę regularnych treningów, albo chociaż jakotakiej koordynacji ruchowej. Sokół trenuje na Orunii trzeba tam pójśc i zapytać zwyczajnie. Treningi były też na hali PG w godzinach popłudniowych - chociaż głównie na studentów PG, może obcych też zechcą :) To dla staruchów, młodsi mają treningi na Chełmie w gimnazjum, Wybrzeże prowadzi jakąś sekcję - to nie sa codzienne treningi. Jak ktoś chce to znajdzie miejsce ;)

AAAA miałam okazję poznac naszego olmpijczyka Wachowicza - mówił, że najczęściej grał sam. Walił piłką w sztachety tak długo, aż się połamały ;) Cwiczył siłe, rzuty i nadgarstek ... i sprawiało mu tu przyjemność

Jeśli macie ochotę pograć, a nie macie lokalizacji, to my chętnie sie podzielimy. Gramy na sali, która jest zarezerwowana w każdy poniedziałek od 19 ;)

kontakt: borkowski.pawel84@gmail.com

Jeżeli zaproszenie aktualne to podaj adres hali bo nie mogę maila wysłać:\ pozdrawiam Piotr

hey,
wysłałam Tobie maila :)
pozdrawiam,
Martyna

ja tez bym chetnie pograł na hali z wami . moje 37 lat mam nadzieje ze to przezyje. przemas.masaz@o2.pl

Czesc czy obecnie jakis team kobiecy gra amatorsko w PR ? Rejon od Gdyni po Wejherowo, wiek 30+ ? Chetnie sie przylacze. Pozdr. Kasia
Prosze o info na adres:
katarzyna.jezykowska@gmail.com

Witajcie,
Też poszukuje osób, najlepiej płci żeńskiej do gry amatorskiej.
Udało mi się nawet znaleźć sale w Gdynii, ale z 45 osób, które wyraziły chęć na fb przyszło 6.... mimo, że pierwsze zajęcia były darmowe.
Jeżeli posiadacie informacje o miejscu gdzie można pograć amatorsko, proszę o info na forum.
Pozdrawiam,
Ania
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hej. I jak, znalazłaś coś? Też jestem z Gdyni i też bym pograła a zupełnie nie mam z kim. Szkoda, że wcześniej nie zaczęłam szukać bo bym przyszła na to spotkanie :(

kontakt do mnie: szataga@gmail.com

I jak już ustaliliście gdzie będziecie grać?
Ja grałam w ręczną dość długo i przestałam, dlatego z chęcią bym się przyłączyła :)

Inne tematy z forum

quordle (4 odpowiedzi)

Myślę, że ta strona internetowa zawiera wiele przydatnych informacji. Po prostu idź dalej...

Kompanka do ćwiczeń (5 odpowiedzi)

Cześć, może jest tu jakaś dziewczyna, która chciałaby się zapisać na jakaś wspólna aktywność? :)...