Pilnie przyjme kody doładowujące do licznika przedpłatowego na prąd

Pilnie przyjme kody doładowujące do licznika przedpłatowego na prąd
witam jestem w ciezkiej sytuacji finasowej straciłam prace nie mam srodków do zycia nie chce pieniedzy Pilnie przyjme kody na energie elektryczną na licznik przedpłatowy na dowolną kwote posiadam licznik przedpłatowy na prąd mam ogrzewanie na prąd bojler kuchennke jednym słowem wszystko ........ Osoby które chciałby mi pomuc prosze o kontakt tel 889 621` 249
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

powodzenia jak kogoś znajdziesz...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

moda taka

czy co? Ja natomiast prosiłabym o uregulowanie moich rachunków za energie, gaz i kablowkę.Szukam frajerów.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

do any

WIESZ WIDAC ZE NIE WIESZ CO TO BIEDA BRAK PRACY I PIENIEDZY JESLI NIE CHCECIE POMNUC TEJ PANI TO PO CO SIE UDZIELACIE PRACUJĄCY I NAJEDZONY NIE ZROZUMIE CZŁOWIEKA TAKIEGO JAK TA PANI
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: do any

witam ja mam tak samo tylko ze w trudniejszej sytuacji mam 5dzieci a maz zostawil mbie dla mlodszej i tez nie mam za co kupuc energii
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

do wszystkich komentujących jestescie podli

ja rozumiem tą panią sam miałem kiedysn problemy z pracą pieniedzmi itd wiem co to znaczy siedziec w nieogrzanym mieszkaniu bez ciepłej wody prądu bez możliwosci zrobienia sobie chociaż herbaty
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

kochana polska polska dla polaków dla przekretów i bydlaków jeden zje drugiego zakrytykuje na smierc a nie

to jest polska nasi kochani rodacy .... nie pomogą ... skrytykują a jak w zdarzeniu losowym stracicie przykładowo dom w pożarze czy nagdle stracicie prace rodzina wam nie pomoże to wtedy bedzie telkewizja płacz wielka tragedia poczucie straty i ta nie moc ze nic nie mozecie zrobic ...... i wtedy zobaczycie jak to jest jak o pomoc sie prosi i jak to jest słuchac krytyki LOS LUBI SIE ODWRACAC MĄDRALE
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

AGA

AZ STRACH TU COKOLWIEK NAPISAC;))JAKBY TO JAKIS SAD BYL. KTO WAM DAL TAKIE PRAWO ABY TAK KOMENTOWAC, TO NIE ZBRODNIA KOGOS POPROSIC O POMOC!!!TAK NAKAZAL BOG. MILUJCIE SIE BO NIE WARTO BYC PODLYM. A JAK KTOS JEST TO..........NIECH SIE ZASTANOWI ZANIM COS PALNIE. BO TO NAJPROSTRZA DROGA
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0