Pilsner Urquell Jazz Stars - James Carter

Temat dostępny też na forum: Pilsner Urquell Jazz Stars - James Carter
James Carter jeden z najważniejszych amerykańskich jazzmanów młodego pokolenia, wielokrotny zwycięzca plebiscytu prestiżowego magazynu Down Beat na najlepszego saksofonistę barytonowego.Honorowy Patron Cyklu - Prezydent Miasta Gdyni dr Wojciech SzczurekJames Carter Organ Trio:James Carter - saxophonesGerard Gibbs - Hammond B3Leonard King - drumsJames CarterUrodzony w Detroit w ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

właśnie wróciłem z koncertu..

tak na gorąco mogę powiedzieć tylko :REWELACJA!! Dawno nie byłem na tak dobrym, co ja mówię, ŚWIETNYM koncercie. Trio zagrało na luzie, z pełnym zaangażowaniem (grali grubo ponad dwie godziny!) Potężna dawka świetnego jazzu! Wielkie dzięki dla organizatorów (choć ledwo wysiedziałem na twardych ławkach - za to jeden minusik) Brawo Pokład! Czekam na kolejne takie uczty!

Carter na Pokładzie

W życiu nie byłam na takim koncercie. Carter na wyciągnięcie ręki. Boże, ale facet gra!!! Ale klasa.

geniusz!

Gość jest genialny!
Rewelacyjny koncert, dawno nie słyszałam tak świetnego jazzu, do tego w niemal kameralnej atmosferze, straszna szkoda, że to ostatni z serii, mam nadzieję że festiwal pilsner'a na Pokładzie się powtórzy, bo takich gwiazd, jak oni zapraszają na prawdę warto posłuchać żywo!!!

Inne tematy z forum

VII Zlot Mercedes Spot Trójmiasto (4 odpowiedzi)

Zapraszamy po raz siódmy posiadaczy i fanów wszystkich modeli marki Mercedes-Benz z całej Polski...

LECHIA Gdańsk - Raków Częstochowa (7 odpowiedzi)

Lechia Gdańsk ponownie staje do walki o ligowe punkty w Ekstraklasie! W piątek, 23 sierpnia o...

Pomost porozumienia-holistyczna droga do zdrowia psychicznego i fizycznego (11 odpowiedzi)

W dniu 12-13.10.2024r. w Sopocie odbywa się III Ogólnopolska edycja konferencji z cyklu...