Pinokio

Temat dostępny też na forum: Pinokio
Opinie do spektaklu: Pinokio.
Pinokio
balet na podstawie powieści Carla Collodiego

Spektakl baletowy Opery Bałtyckiej.

Historia drewnianego pajacyka, który bardzo chciał zostać człowiekiem, oparta jest na słynnej powieści Carla Collodiego, wielokrotnie ekranizowanej i wystawianej na deskach teatrów na całych świecie. W Operze Bałtyckiej interpretację tej opowieści przedstawi Giorgio Madia, wybitny reżyser i choreograf, ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie mogę się doczekać

Balet w Gdańsku to coś nieprawdopodobnego. Jak tylko się dowiedziałam to kupiłam bilety.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 5

jaki balet?

trzepią to przez cały sezon a gdzie obiecana klasyka? gdzie spektakle? dyrektor nie może zarobić na balecie więc przez cały sezon tylko Pinokio do d..y z takim repertuarem !
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Byłam w Teatrze Wielkim w Łodzi zarówno na 'Śpiącej królewnie", jak i na "Kopciuszku" - spektakle były rewelacyjne.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ten plakat jest niesmaczny.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 9

Aha, za to Weiss dawal piekne plakaty...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

jesc go nie musisz

Dwa wolne bilety na 10.03.17 godz. 19:00

Mam do sprzedania dwa bilety na dzisiejszy spektakl.

Przez cały rok tylko jedna premiera baletowa

Ot macie swojego kunca !!!
i do końca sezonu nic nowego-skandal !!!!
tancerze chcą uciekać z tego tytanica.
semi balet !!

Chciałabym podziękować tancerzom OB za niedzielny wieczór.

Temat zniknął więc pozwolę sobie na kilka słów pochwały w tym miejscu. Chodzi o występy grup dzieciaków i młodzieży prowadzone przez tancerzy OB .Wspaniałe układy małżeństwa polsko - japońskiego -brawo.Wszystkie występy grup starszych były wspaniałe ! Lata pracy z Izadorą dają tu o sobie znać to było widać ,słychać i czuć! Brawo !
Jedyny minus tego wieczoru to beznadziejny semi konferansjer ani przygotowany ani profesjonalny z kiepską dykcją w garniturze z lombardu i kiepskim dowcipem.

A niby dlaczego odwołana? Przecież widownia zawsze była zapełniona ! Pinokio!Pinokio!

100 razy lepsze niż Giselle.

Inne tematy z forum

Psi Patrol Live "Wielka piracka przygoda" (4 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Psi Patrol Live "Wielka piracka przygoda" . DRUŻYNA POWRACA! Psi Patrol...

Nieczułość (21 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Nieczułość . "NIECZUŁOŚĆ" na podstawie powieści Martyny Bundy W Dziewczej...

KONCERT SYLWESTROWY - REWIA 2000+ (6 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: KONCERT SYLWESTROWY - REWIA 2000+ . KONCERT SYLWESTROWY - REWIA 2000+...