Michał - ocena (1) Kilkukrotnie korzystałem z usług kancelarii w ciągu ostatnich lat przy... Michał Polecam! (1) Miałem trudną sprawę, której nie chciał się podjąć żaden z kilku odwiedzonych... Janusz Z. Prawdopodobnie najlepszy Notariusz w Trójmieście! (1) Podpisuję w poniedziałek kolejny akt notarialny u Pana Piotra Langowskiego i... Karol
A ja zdecydowanie polecam (1) Kupowaliśmy z dziewczyną mieszkanie. Obsługa i podejście pana notariusza i... Jakub Zdecydowanie odradzam (1) Najgorszy notariusz z jakim miałem do czynienia. Brak fachowej obsługi, pani... Jan Zawsze zgodnie z oczekiwaniami (1) Korzystam z usług kancelarii o wielu lat, zarówno prywatnie i jako klient... Piotr Maciej - opinia (1) Skorzystałem z usług tej kancelarii z polecenia, jako osobna prywatna w celu... Maciej polecam! (1) Już od kilku lat Pan notariusz prowadzi obsługę prawną mojej spółki. Wszystko... Marek Serdecznie polecam (1) Nasza firma korzysta z usług notariusza Langowskiego systematycznie od... Danuta Kaczorowska negatywna (1) Piotr Langowski-osoba zaufania publicznego,czuwa aby czynnosci notarialne... Jolanta Grabowska