Piotr - opinia

Chciałbym wszystkich potencjalnych klientów salonu Denona w Galerii Bałtyckiej przestrzec przed fatalną obsługą, ale wszystko po kolei. Sprzęt AV jak i HIFI nie jest mi obcy.Poczynając od pierwszych systemów 20 lat temu, aż do dnia dzisiejszego jestem ( a być może staram się ) być na bieżąco w temacie. Przesłuchałem kilkaset kombinacji sprzętu, zarówno z półki budżetowej jak i HiEnd. Zakupy dane mi było robić zarówno w kraju jak i w kilku sklepach poza granicami.
Do feralnego salonu udałem się z zamiarem wstępnego zakupu sprzętu z półki budżetowej (wzmacniacz+kolumny). W sklepie nie było za wiele osób, więc pomyślałem, że będzie to fajnie spędzony czas. Z tego przekonania zostałem po 3 minutach wytrącony poziomem sprzedawcy. Zdawkowe odpowiedzi na pytania, zero chęci pomocy i co najlepsze : sprzedawca usilnie starał się zaznaczyć, że to ON jest znawcą, a ja bidny klient "gó#no wiem i gó#@no słyszałem". I to wszystko w czasie 3 minut. Zatkało mnie, zbulwersowało, ale potem rozśmieszyło do łez. Widocznie Denon w naszym kraju radzi sobie wyjątkowo dobrze i klient chcący wydać 8.000zł nie jest mu potrzebny.Na szczęście są w trójmieście inne i sprawdzone sklepy, które dbają o każdego.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Piotr - opinia

Zgadzam się! Zostałem potraktowany podobnie. Strasznie zarozumiałe typki!! Odradzam wszystkim!! Nie mają super cen, sprzęt można dostać w innych miejscach a obsługa nigdzie nie może być gorsza tak więc nie widzę powodu aby odwiedzać to miejsce.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Piotr - opinia

Coz myslalam, ze tylko nas to spotkalo, po wejsciu do sklepu Denona w Galerii B. zanim zadalismy pytanie uslyszelismy zdanie cytuje MY TU MAMY TAKI TROCHE DROZSZY SPRZET, moze bylismy ubrani zbyt normalnie lub mamy zbyt pospolite twarze, nie wiem. Niestety niezrazeni dokonalsmy zakupu na ponad 5 tys, sprzet po pol roku uzytkowania nadawal sie do serwisu, po ktorym przyjechal z Wawy zdewastowany, odsylany byl ponownie, masakra. po skonczeniu gwarancji nie dziala znowu, odradzam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0