Fabuła and other..
~Skunolunotanogęby
(14 lat temu)
Fabuła mocno mnie zaskoczyła. Biorąc pod uwagę "epickość" pierwszych trzech części ta wypada po prostu słabo. Dwie rzeczy zasługujące na uwagę to (jak w każdej części) mistrzowska gra Johnego Deepa, oraz muzyka (co z tego, że w każdej części jest taka sama, skoro jest po prostu z*******a). Reszta.... powiedzmy 5/10. Nie powalają też "efekty" 3D... zaraz, jakie efekty? Jedyne co było w 3D to napisy. Sam noszę już swoje okulary i zgodzę się z użytkownikiem Daclaw, że powinno się robić okulary 3D dostosowane do tych co noszą okulary. A tak swoją drogą Czy do jasnej cholery wszystko musi być robione w 3D? Rozumiem filmy animowane, w których można napchać trochę tych efektów że aż chcę się powiedzieć łaaał i przybić reżyserowi piątkę, ale są też filmy których się w 3D nie powinno robić
Jestem niemile zaskoczony, lecz nie na tyle żebym się zbulwersował i rzucał mięsem na wszystko w tym filmie. Lubię Piratów z Karaibów i gdyby nakręcono kolejną część i tak bym na nią poszedł nie patrząc na recenzje i opinie innych. Jeśli chcecie się na niego wybrać to śmiało go polecam, może wam się spodoba, mi osobiście nie przypadł do gustu.
12
8