Piszczace tramwaje

Czy ktoś się orientuje kiedy przestanie piszczec nowe torowisko tramwajowe na stogach. Czy ten remont nie miał być poprawą jakości zycia mieszkańców, nie mogę spać z powodu wyremontowanej lini na stogach, bardzo dziękuję za taki remont!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Piszczace tramwaje

Jakość życia powiadasz?jak ruchem przy kościele sterowała sygnalizacja było ok teraz w teorii jedna ulica jest do Lidla jednokierunkowa i spowrotem za lidlem objazdem w drugą stronę,ostatnio robotnicy tak namieszali że nie chcieli wypuszczać aut że stogów ,kazali objeżdżać po kostce po czym jednak nie bo się rozpadnie(zakazu ruchu nie ma bo jest tamtędy objazd) w efekcie czego pokierowali ruchem tak nieudolnie(bo nie potrafili odp.jak się stąd wydostać)że auta wracały pod zakaz wjazdu-niby osoba kierująca jest ważniejsza niż znaki ale zero zabezpieczenia z drugiej strony,każdy robił co chciał a na policję nie sposób się dodzwonić...ciekawe czy ZDiZ wie co się tam wyprawia?!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Piszczace tramwaje

Jutro
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

REJESTRACJA NZOZ STOGI (16 odpowiedzi)

Witam! Czy tylko ja mam problemy zeby zarejestrowac sie telefonicznie do lekarza?? Numer ciagle...

Apteka Elżbietańska (4 odpowiedzi)

Wita. Czy ktoś może wie, czy po remoncie w przychodni od strony wejścia dla dzieci wróci Apteka...