Pitbull. Ostatni pies

Temat dostępny też na forum: Filmy
Opinie do filmu: Pitbull. Ostatni pies.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Co za kretyni oceniają film ktory wchodzi do kin za tydzień.
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 2

BoXXX

O tym samym pomyślałem. I tak w sumie nie zwracam uwagi na ogół ocen innych zwłaszcza na Trójmieście . Administratorzy powinni to zmienić, aby przed premierą nikt nie mógł głosować. Mam nadzieje, że dostarczy i że pokaże, że można coś więcej dać widzowi w tej sferze !!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Hejterzy

To hejterzy, idioci od Vegi którzy myślą, że to on rozpoczął marke "Pitbull" i nie mogą ścierpieć zmiany reżysera na Pasikowskiego, który jest prawdziwym twórcą.
popieram tę opinię 33 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dno...

Kobiety Mafii lepsze.....
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 41

Super

Moim zdaniem film, rewelacja!! Nawet Dodzia dała rade!! Polecam
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 3

Aktorzy - klasa

Flm oceniam na 7/8. Solidne polskie kino. Scenariusz OK. Aktorzy wymiataja w tym filmie. Dorocinski jest swietny. Pazura, Doda Mohr, Stroiński, Woronowicz, Kiersznowski, Kuna - w zasadzie nie ma sie do kogo przyczepic!! Dobre kino!!
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 2

Kloc

Dorocinski i Woronowicz klasa, reszta taka sobie. Spodziewalam się lepszego filmu.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 11

słaby Pasikowski...

Jestem rozczarowana filmem a tyle było"rewelacyjnych " zapowiedzi... film słaby, monotonny , bezbarwny, polecam "Kobiety mafii" uwierzcie mi tam się naprawdę coś dzieje...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 23

Haha co się dzieje ??? Papalka Marcin

Film

Świetny, 'oryginalny' pitbull, o pracy policji i układach mafijnych, dobrze skrojony trzymający w napięciu, ma nawiązanie do 1 części (szkoda że Gebels w katowicach..) a ty jesteś rozczarowana bo nie było głupiego humoru którym vega osłabił tę serię, i nie można się ze sterydziarzy pośmiać, było się wybrać na komedię typu botox.. no ale cóż, podsumowując polecam film, warto się wybrać na mocne polskie kino ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ok

Dobry film. Doda dała radę.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 3

Świetny Film

Co za ulga po Kobietach Mafii. To się świetnie ogląda, aktorzy grają, że ufff (za wyjatkiem Dody niestety...). Pazura został wybity ze swoich ogranych schematów i jest dobrze, Dorociński pierwsza klasa. No i intryga trzyma się kupy na motywach z rzeczywistości naszego kraju.
Polecam z czystym sumieniem. Bardzo dobra robota filmowa!
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 2

Pasikowski dał radę
Brak mi tylko gebelsa
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dobry!!

Nie nudziłam się, nie było głupich i płytkich żartów, tak jak w poprzednich częściach. Doda dobrze zagrała, wcale nie zepsuła filmu.
Moim zdaniem najlepsza część.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nudy

Byłem wczoraj na tym,nudy,zero akci szkoda czasu,kobiety mafii o niebo lepsze
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 12

nudy?

Nudy ..bo co?Coś się dzieje w filmie a nie filmiki Vegi dla psychopatów .To jest prawdziwy Pitbull .
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Fajny dobry stary Pitbul.

Dobre kino.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

Polecam.

Bardzo dobry film. Zwiastun nie oddaje klimatu i zawiłości intrygi. Zaskakuje, trzyma w napięciu, wciąga. Dobra gra aktorska, Doda absolutnie daje radę. Pasikowski w formie, warto iść do kina.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zdecydowanie polecam, film nie przerysowany jak ostatni pitbull vegi kobiety mafii, do dwóch rzeczy bym się przyczepił.Naprawdę zaje...ty film.Despero bez niego pitbull nie istnieje.Metyl i nielat fajnie że wrócili .Doda szacun nie lubię jej, bylem pewny że sper..li film ale dziewczyna dała radę.Piszę po drinku sory za blędy i pozdrawiam fanów pitbulla
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

10/10

Bardzo dobry film odnosi sie do pierwszej czesci. Konkretnie zrobiony ! Brawo !
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Słabizna

Da się toto obejrzeć, ale fabuła jest tak naciągana, że aż oczy bolą od patrzenia. Doda sztuczniutka, reszta aktorów całkiem nieźle ...tylko na koniec miałem wrażenie że Pasikowski potraktował mnie jak idiotę. Po pierwszej części Vegi, to dzieło ogląda się jak bajeczkę na dobranoc. Nie polecam, strata czasu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

film wart obejrzenia

Jedynie szkoda że Grabowski nie zdecydował się zagrać w tym filmie. Koniec nie jest jednoznaczny i ciekaw jestem czy mimo wszystko powstanie kolejna część. Gdyby Smarzowski się tego podjął to mógłby być hit
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jestem bardzo mile zaskoczony - dobry film.

Nie rozumiem kiepskich opinii dotyczących tego filmu - nie przepadam specjalnie za tym gatunkiem ale uwazam że w porównaniu z innymi współczesnymi polskimi produkcjami to naprawde wysoki poziom. NIe mogę sie przyczepić ani do gry aktorskiej (nawet Dody) ani scenariusza. Myśle że filmowi dobrze zrobiło ze pan Vega nie przyłożył do niego reki.
Polecam .

Zaskakujaco dobry film.

Jak w tytule, nie mam zastrzezen ani do gry aktorskiej ani scenariusza. Jedynie pan Dziedziel grajacy komendanta razi wiekiem i chociaz cenie go jako aktora to przez jego wyraznie emerytalny wyglad nie pasuje do roli komendanta policji. Ale polecam wszystkim.

Porażka

Cały seans czekałem na koniec filmu. Porażka. Zmarnowany czas.

Pitbuul ostan piec

Do Dody pasowały rola ukraińskiej prostytutki a nie szefowej mafii..
Najgorszy film z całej serii..