Pitolenie - reanimacja

Pitolenie - osoby składające zeznanie podatkowe na ostatnią chwilę.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak nie ma tego gościa to się chamstwo skończyło.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

~Max

ale to nie"lowca absurdow" jest chamski tylko ci co go i innych obrazaja.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

"ale to nie"lowca absurdow" jest chamski..."

Z tym nie mogę się zgodzić. Łowca też wcale nie jest bez winy. Natomiast teraz, kiedy zanikł jazgacze nie za bardzo mają się do kogo przypieprzyć. I stąd "obniżony" poziom chamstwa.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Cross- zawsze można przecież skupić się na Tobie....m
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zawsze można skupić się na kimkolwiek, kto nie podziela waszego (raczej nie bezinteresownego) uwielbienia dla ancien régime'u.
Brak argumentów merytorycznych zawsze da się zastąpić deprecjacją oponenta.
W realu (szczególnie tym medialnym) to działa. Na tym Forum nieszczególnie, bo poza wami, głupki tu raczej nie wchodzą i każdy od wejścia zajarzy w czym rzecz.
Proponuję przenieść się na suwaczki. Tam może ktoś was potraktuje poważnie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

@sadyl
A już miałem nadzieje, ze to prawda, co mówi Max „Jak nie ma tego gościa to się chamstwo skończyło”.
Myliłem się. Zastąpiłeś „tego gościa”. W czystszej formie, bo bez bełkotu pseudo-intelektualnego, czym zjednujesz sobie moją sympatię.

>głupki tu raczej nie wchodzą.
Obecność Adwokata mnie nie dziwi bo ten to wszędzie wchodzi.
Ale powiedz w takim razie, co ty tu robisz ?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Cross wywołał "burzę w szklance wody ". Proszę zauważyć, że mój wpis zakończony jest literką m po wielokropku. Cóż to oznacza ? Bynajmniej nie to, o czym myśli Sadyl. Użyłem taw emotionki uśmiechu, jednak zapomniałem że tego rodzaju znaki nie przechodzą w edycji tekstu tego forum. Tak więc napinka Sadyla w obronie Crossa nie jest potrzebna, chociaż obaj powinni zachować czujność. Czuwaj.

TY jesteś przykładem tego, że wchodzą tu i żyją latami jedynie tacy właśnie ludzie.

"A już miałem nadzieje, ze to prawda, co mówi Max „Jak nie ma tego gościa to się chamstwo skończyło”."

Ponieważ wy tu ciągle jesteście nie jest to prawdą a tobie pozostała jedynie nadzieja na to że jak mawiał klasyk kłamstwo powtórzone tysiąc razy staje się prawdą.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

A co jest kłamstwem?

Fajnie się bawicie.
Bawcie się dalej.
Beze mnie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Żadnej zabawy tu nie było. Frustratom nie podobało się, że ktoś śmiał napisać, że jak nie ma ich przywódcy to nikt się nie napie.....ala.
Z kolei król forum zapewne za mało wypił o jedną setkę więc musiał upuścić swoją żółć a to jedyne miejsce gdzie może to zrobić.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bardzo przykro mi to mówić ale to zwykły menel.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Pitolenie - reanimacja

A mnie urzeka interpretacja zbitki słownej, respect, Łowco Łowców!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Grajdołki (220 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...