Samochod nie zapala- Megane 1.5dci 2003r (2) Samochód dostarczony na lawecie.Po dwóch tygodniach monitowania klient jest... Piotr przegląd gwarancyjny (7) Zachęcony pozytywnymi komentarzami forumowiczów, ale i zaintrygowany również... Krzysztof Polecam ten serwis (3) Polecam wszystkim ten serwis. Profesjonalna obsługa, przyjęcie klienta jak w... Jakub S.
Polecam (1) Miła, profesjonalna, uczciwa obsługa. Zbigniew Bosek Pełny profesjonalizm w przystepnej cenie !!! (1) Warsztat ten odwiedziłem już trzeci raz licząc od czerwca bieżącego roku i... Andrzej Profesjonalizm - w jednym słowie! (2) Gorąco polecam! Szybko i sprawnie.Odpowiednie podejście do klienta, pełne... Marcin w końcu porządny serwis Renault !!! (5) Naprawdę polecam wszystkim użytkownikom Meganek i nie tylko :) Szybko,... Grzegor W pełni zadowolony :) (4) Polecam serwis PITSTOP Polska wszystkim użytkownikom Renault. Bardzo miła i... BJ Nareszcie serwis z prawdziwego zdarzenia (1) Korzystałem z usług tej firmy w zeszłym tygodniu i powiem szczerze że byłem... Adam