Pizza może zaszkodzić

Temat dostępny też na forum: Na drogach Trójmiasta Motoryzacja
Czy możecie podać namiary na pizzerie, której dostawca jeździ fiatem uno. Chcialbym poinformować właściciela o antyreklamie, którą robi ten nieodpowiedzialny dostawca. Jego jazdamoże kogoś zabić, albo okaleczyć
popieram tę opinię 38 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Pizza może zaszkodzić

ostatnio zatrudnili dziewczyne bo Pani miała juz dosyc chłopakow ale jeszcze chyba jezdza bo sama osobiscie skladalam takze na nich skarge jak zuzlowali w niedziele przy szkole !!!!!
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 1

PIzzeria "Bazylia" znajduje się w pasażu "Siewert" nr telefonu jest na stronce: http://pizzeria.bazylia.prv.pl/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

popieram - wychodząc z przedszkola o mało Pan w Uno nie potrącił mnie z dzieckiem bo wyjechał z takim rozmachem , że szkoda gadać.
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kurczaki też mogą zaszkodzić-potwierdza to młody człowiek dostarczający jedzenie na skuterze z restauracji na Długich Ogrodach notorycznie łamiący przepisy ruchu drogowego i obserwując jego manewry prawdopodobnie nie znający w ogóle przepisów lub nie posiadający prawa jazdy zagrażając w ten sposób innym użytkownikom dróg.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bardzo odpowiedzialna postawa. Chociaż sam nie spotkałem się z taką sytuacją, to teraz będę na tych kierowców wyczulony i sam zwrócę się do właściciela, jeśli zobaczę coś podobnego. Otóż to - trzeba działać, a nie tylko narzekać. Dbajmy o swoje interesy, a w tym wypadku bezpieczeństwo
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

to jak szkoda gadac to nie gadaj
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 11

poducz się pisać - np."jak wychodziłam z... z dzieckiem" a nie wychodząc z przedszkola o mało Pan w Uno nie potrącił. Bo teraz wychodzi na to, że pan z UNO wychodząc z przedszkola o mało cię nie potrącił :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Ostrzegam przed Bazylią! Straszny syf, dwa razy włosy w pizzy, niesamowicie wulgarny właściciel, który chwali się że pluje do ciasta bo to jego pizzeria i ma wszystko w d...., sanepid tym powinien się zająć.
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 2

Czy dobrze odczytałem, fiat uno z kogutem pizza jest z Bazylii
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czytając powyższe wpisy właścicieliki, mam nadzieję na rozmowę z dostawcą. Pozdrawiam, życzę sukcesów dobrych klientów i rozsądnych pracowników
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

Drodzy mieszkańcy Bojana. Najprościej jest usiąść przed komputerem i starać się uprzykrzać innym życie. Ale na wstępie powinniście się zastanowić, czego oczekujecie. Bo jadący szybko kierowca wam nie odpowiada, a zimna pizza tym bardziej. Więc jeśli jesteście takimi mądrymi ludźmi podsuńcie właścicielom pizzerii opcje która w pełni by was zadowoliła. Jedzenie w PIZZERII BAZYLIA jest przepyszne, dociera do klientów gorące, ceny są bardzo niskie w stosunku do cen w pizzeriach w mieście .... I TYLKO TO WAS POWINNO INTERESOWAĆ ! A wysnute z palca historie o brudzie tam panującym są całkowicie bezpodstawne. Praca w gastronomi jest niestety pracą bardzo trudną w zaprowadzeniu całkowitej czystości non stop, przyrządzając posiłki przez cały czas, jeden za drugim żaden z was nie byłby w stanie zaprowadzić w swojej kuchni idealnego porządku. To jest moi drodzy NIEREALNE !!! Bywam w pizzerii Bazylia bardzo często i nigdy nie widziałam tam ,, SYFU " o jakim tu wspominacie. Następnym razem ludzie się na prawdę zastanówcie nad tym co piszecie, bo to wszystko jest wynikiem nudy i nie opiera się o żadne racjonalne uzasadnienia. ...
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 49

Jedzenie nie jest złe ale jest brudno. I tyle w temacie. Co do kierowcy - nie przesadzaj, w końcu Bojano to nie jest jakieś rozległe miasto, żeby sobie tu crossy urządzać na wiejskich dróżkach. Mieszkałam w Gdyni i też często zamawiałam żarcie na wynos. I dojeżdżali z ciepłym.
Lepiej przyjąć krytykę, posprzątać w knajpie, zdyscyplinować młodzieńca za kierownicą i będzie git :)
popieram tę opinię 43 nie zgadzam się z tą opinią 3

Proponuję poobcować troszkę z bojańską społecznością i zmienisz zdanie. Tym ludziom nie da się dogodzić. ! Przeprowadzili się z miasta i uważają się za nie wiadomo kogo....
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 17

Obcuję od 5 lat. Są różni. Jak i przyjezdni. Mnie najbardziej wkurzają quady, i motory w lasach, śmieci, smród z komina i psy na krótkich łańcuchach. Reszta jest ok.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 3

Kochani, pomieszały się wam tematy. Poruszyłem temat jazdy i robienia zlej reklamy właścicielowi pizzerii. Pytałem o namiary a wy tu wypisujecie o mieszkanca takich, czy owakich Odezwał się właściciel, więc osiągnąłem to co chciałem. Myślę, że zostanie pracownik pouczony
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

jak widzisz na każdą sprawę można spojrzeć wieloaspektowo :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ogólnie w dziale Bojano , tematy mają taki roztrzał ,że temat o biedronce zachacza o wpływy zagranicznego kapitału w polsce.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nawiązując do tematu pizzy na telefon w Bojanie, którego jestem mieszkańcem. Podajcie mi proszę numer telefonu do pizzerii innej niż Bazylia. Bo dotychczas, kiedy tylko mam taką potrzebę, zamawiam w Bazylii i nie mam żadnych zastrzeżeń. Być może o czymś nie wiem. Czasami czeka się dłuższą chwilę na podanie posiłku lub dowiezienie, ale tylko dlatego, że przygotowywane jest na potrzeby zamawiającego, więc wiadomo świeżutkie (nie wiem skąd ta chora opinia "plucie do ciasta wykonawcy pizzy"). Jestem bardzo wybredny, a tu niestety nie mam żadnych zastrzeżeń. Jeżeli ktoś z was ma jakieś zastrzeżenia to na pewno w Bazylii, jak w każdej szanującej się "jadłodajni", jest książka "życzeń i zażaleń", gdzie możesz się wpisać podpisując wyraźnie swoim imieniem i nazwiskiem. Jeżeli nie będziesz miał odwagi zrobić tego na piśmie to śmiało podejdź do właścicielki Bazylii i wyżal się.... A nie pisz pierdół na internecie..........
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 17

Zamiast bronić jak niepodległości Bazylii (nie wnikam w konotacje rodzinne broniących) jeszcze raz zachęcam by zadbać po prostu o czystość lokalu i zdyscyplinować młodzieńca za kierownicą by nie jeździł jak wariat i będzie ok. Moim zdaniem należy przyjąć krytykę zwłaszcza, że sporo osób o tym pisze a nie wnikać w to kto napisał bo z tego lokal żyje co inni kupią.
Ale skoro jest super i właścicielka nie ma sobie nic do zarzucenia to też ok.
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 3

i o to chodzi, aby młodzieniec za kółkiem nie rozjechał klienta nim ten zamówi jedzenie.

witam ja osobiscie jestem zadowolony i mi smakuje jedzenie z bazyli nie raz bylem osobisci i jadlem w lokalu i nic mnie tam nie przerazilo...wszystko jest przygotowywane z reki na swiezo...a kierowcy nie obsluguja tylko bojana niektore wyjazdy maja duzo dalsze i niestety robia co moga zeby dotarlo cieple...tak jak napisalem na poczatku jestem zadowolony bo nawet zlozone zamowienie przed 21.00 zostaje zrealizowane a ja do pozna pracuje i taki serwis mi pasuje pozdrawiam personel bazyli a komu nie smakuje to niech zamawia w chwaszczynie lub w chyloni tez maja dowozy tylko za inna kase i przekonajcie sie jak jest!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 15

a o chlebie ty o niebie
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

to chyba mnie tu ktos nie zrozumial(i tylko nie ty!!!jesli ktos chce swiecic dobrym przykladem to mala uwaga na starcie) bo jesli ja otrzymuje po ciezkim dniu pracy po godzinie 21.00 jeszcze goracy posilek to tylko wypada mi powiedziec dziekuje za tak sprawne dostarczenie smacznego obiadu o takiej porze...bo mi za te 4zl za dowoz nie chcialo by sie ruszyc z fotela wiadomo czego!!!!...tez prowadze nie mala dzialalnosci i wiem co sie toczy....a kto tak wypisuje to jeszcze jest tak mlody ze mozna mu wybaczyc albo tak stary i ..... bo nie zna realiow i jutro z pewnoscia znow zamowie bo zaczynamy kibicowac bialo czerwonym a przy takich emocjach lubie dobrze zjesc pozdrawiam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 17

ble ble ble
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 3

na pizze z bazylii czeka się nie raz godzinę, wolę zamówić w chwaszczynie - szybciej dojedzie, ciepła i dobra.
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 2

Moim skromnym zdaniem pizze są smaczne i ciepłe jak powinny. Jeśli chodzi o kierowcę to trochę powinien popracować nad dynamiką jazdy, a ci panowie palący papierosy przed lokalem nie zachęcają do jedzenia w lokalu wraz z rodziną (może o to chodzi w braku estetyki tego lokalu) bo co do czystości nie widziałem nigdy jakiegoś syfu czy bałaganu. W wielu lokalach jadłem i nie jedno zdźbło znalazłem nawet gdy żona robi obiad zdarzy się. Takie rzeczy zdarzają się najlepszym. Na wynos można śmiało zamawiać bo jedzenie jest naprawdę smaczne. kontakt do lokalu 58 672 14 41
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 16

Zastanówcie się Bojnczycy nad tym czego wlasciwie oczekujecie ?Macie pretensje do pizzeri ze kierowca jezdzi szybcko ale jak pizza przyjedzie o 5min za pozno to bez opryskliwego komentarza od klienta sie nie obejdzie. Kazdy chce miec wszystko na juz i jak wlasciciel pilnuje aby jedzenie docieralo cieple to trzeba sie przyczepic do kierowcy ktory tylko i wylacznie wykonuje swoja prace bo gdyby nie on to kto by dowiozl posilek?:) Wszyscy sa wygodni zeby ktos dowiozl do domku bo po co ruszac cztery litery z domu ? Lepiej dostac pod nos, zjesc i jeszcze oczernic na forum, prawda? Zobaczcie na odwrocie ulotki ile jest miejscowosci do ktorych kierowca dowozi pizze oprocz tego dzieki uprzejmosci wlascicieli i pracownikow zawsze jest mozliwosc dowozu nawet w te bardziej odlegle miejsca. W lokalu nie ma zadnego balaganu. Wielokrotnie odwiedzam lokal i nikgdy sie z tym nie spotkalam. Chyba ze w dniach takich jak otwarcie euro panuje male zamieszanie tylko i wylacznie z powodu wielu zamowien a nie z powodu zaniedban ze strony pracownikow :) Wiec mysle ze jest spora roznica miedzy zucaniem oskarzen o syf a o duzy ruch a to moim zdaniem swiadczy tylko o tym jak smaczne posilki sa tam podawane a nie o tym ze panuje tam nie wiadomo co. Pomyslcie zanim zaczniecie zucac bezpodstawne oskarzenia. Co do palenia papierosow to chyba lepiej ze ludzie pala na zewnatrz prawda?:) Powinnismy sie cieszyc ze mamy lokal gastronomiczny z bardzo dobrym jedzeniem w okolicy a nie tylko narzekac.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 19

Zastanowiłam się :).
Chcę mieć smacznie, czysto, szybko i bezpiecznie.
I zapewniam cię, że jest to możliwe :):):)
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 0

to znaczy że dostawca jest usprawiedliwiony, bo wiezie ciepłego gniota do głodnego klienta. Ja mając na uwadze bezpieczeństwo swoje i innych obywateli, obecnie nawet matki z chorym dzieckiem nie zabieram, bo nie mam fotelika. Jeszcze niedawno chętnie pomagałem. Takie prawo, niestety.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 2

masz racje gniota .....bo zeby zrobic pyszną pizze trzeba ciasto dobrze wygnieśc.....i efekt murowany.pozdrawiam zadowolonych...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 11

hahahaha, po 1. bazylia nie robi nikomu łaski.. bo to pracownicy i właściciele robią to za pieniądze, a kolega z tego klekota uno może dostaraczać szybko i sprawnie posiłki niekoniecznie roziwjając maksymalne możliwości tego pojazdu... bez przesady pizza w ciągu 2 minut nie wystygnie, ceny takie same jak wszędzie, ni mniej ni więcej...
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

nikomu nie polecam obsluga zenujaca pizza nie smaczna.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 3

No bez przesady. Bojano to akurat taka wielka metropolia, że ciepłą pizzę można by dostarczyć na rowerze, więc już nie przesadzaj z tą potrzebą prędkości.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja również nie polecam tej pizzerii. Jedzenie nie smaczne, zanim dowiozą jest zimne i zawsze pokręcą coś z zamóweniem!
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

http://www.pizzeriapepe.pl/ tam maja pyszne pizze i kebaby !
POLECAM
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 10

tak na prawde jedzenie przepyszne zamawiam tam zawsze w pepe w chwaszczynie a dojazd tylko 5 zł
byłem też tam w lokalu co prawda mały ale panuje tam pożadek pracownicy są ogarneci
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 10

no ja też zamawiam z pepe szybko ceny jak wszędzie przyjeżdza nawet na nasze osiedle mają szczegółową nawigacje i bez problemu i bez zbędnego tłumaczenia
polecam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 9

jak ktoś to lubi to chyba przegrał życie???
no litości
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

Każdy ma wolny wybór,jednemu smakuje pyszna pizza z Bazyli,drugiemu smakuje zwykła pizza z pepe a trzeci bedzie przyjeżdzał z miasta i chwalił własnie nasza pizze w bojanie.Sztuka kulinarna jest wielka tak jak ludzkie podniebienia i tu mozna w nieskończoność polemizowac.A co do nawigacji w Bojanie to sobie mozna ja w d.... wsadzic .lepiej nigdy nie kupowac tylko sie po liudzku orientowac gdzie kto mieszka.a wystarczy przybic deche na furtke z numerem domu na ulicy i traficie nawet w ciemnosci,tyle ze dla wielu to jest zbyt trudne zadanie.pozdrawiam zadowolonych z bazyli.mniam mniam....
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

a co ma piernik do wiatraka. Temat poruszony został bo, rozwożący jeździł jak idiota. Chodziło o zidentyfikowanie delikwenta. Teraz zrobił się wątek kulinarny
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zgadzam się z @mm. Normalnie zrobił się OffTopic.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

I w ten sposób z motoryzacji zrobiła się gastronomia.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Pewnie zaraz zmieni się na ochronę środowiska.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

co nie zmienia faktu że jedzenie w pizzeri w Bojanie może być fatalne w skutkach dla naszego ogranizmu ... przezyłem juz parę sensacji związanych z tą pizzerią ( dla zainteresowanych powiem że lało się ze mnie z obydwóch stron ) . miejscowość dosłownie PARE tys. mieszkanców . a oni maja około 200 pozycji , nosz k***a przecież tam wszystko jest mrożone i nie świeże , często nie dopieczone albo zjarane. Stanowczo odradzam
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 3

Wątek dotyczył kierowców-dostawców, więc co ma do tego oferta pizzerii? Jeśli masz ważne informacje do przekazania w tym temacie - załóż nowy wątek na forum.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 14

kolego wątek a temat "Pizza może zaszkodzić" to też jest różnica , poza tym rozbieżność tematu jest ogromna , sam najpierw poczytaj ze zrozumieniem a poźniej zacznij poprawiać innych . wpisałem w google pizza i bojano to był jeden z głowniejszych tematów dlatego postanowiłem sie wypowiedzieć . nie mam zamiaru marnować czasu by zakładać jakies nowe posty na temat GUANianej pizzeri . brakuje tutaj konkurencji w gastronomi . moze zaczeli by sie bardziej starać , a tak to jest syf kiła i mogiła . jeszcze raz mnie wytrącą ci GUANiarze z równowagi , to osobiscie im zwale sanepid na głowe i skonczy sie byznes . to jak i kto prowadza ten interes to jest temat rzeka wg mnie najlepiej by było poprostu otowrzyc inny lokal
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 0

hallo Tom, prosze nie pisz po pijaku !!!
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zosiu o godzinie 11 to może jedynie lekki kacyk , ale nie o tym tutaj rozmowa :) a Ty zosiu jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia to nie wypowiadaj sie w ogóle . Nic twoje wypowiedzi nie wnoszą , równie dobrze ja moge napisać " hallo Zosiu , wdychalaś klej nie pisz ... jesteś lekomanką wiecznie przesiadująca w przychodni ... nie pisz !!! Ubliżać to każdy potrafi ....
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 2

ToM założyłem ten wątek, bo osoba rozwożąca autem pizze łamała wszystkie normy bezpieczeństwa. Nie wiedząc do kogo należy auto, kim jest kierowca, tak zatytuowałem
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jeśli uważasz, że działalność tej firmy może zaszkodzić innym konsumentom, to jak najbardziej powinieneś powiadomić sanepid - nie widzę s tym nic nadzywczajnego.
Natomiast dyskusja na forum rządzi się swoimi prawami. Szanuję to, że masz swoje zdanie i chciałeś je wyrazić, ale są na to lepsze sposoby. Chociaż fakt - bardziej czasochłonne.
popieram tę opinię 30 nie zgadzam się z tą opinią 0

I nie mylcie Tom(a) z małym "em", z ToM(em) z dużym "eM" ;-)
popieram tę opinię 37 nie zgadzam się z tą opinią 0

fajna dziewczyna tam pracuje , chetnie ja jeszcze odwiedze ^^
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 44

z której strony jest niby fajna?
popieram tę opinię 40 nie zgadzam się z tą opinią 0

człowieku skąd ty sie wziełes.ty sugerujesz ze w mojej pizzeri jest mrozene jedzenie albo nie świeże...normalnie szok...jak ja sie dowiem kim ty jestes to naprawde nie recze za siebie.a wiesz mi ze sie dowiem i za te oszczerstwa jeszcze odpowiesz.gdyby to co piszesz bylo prawda to napwno bys to zglosil do sanepidu,ale widac ze wyssałes te bzdury z palca.A moze ty jestes z konkurencji watpliwej jakości co?oj chyba to prawda .....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 72

hahahahaha dobre dobre :)
popieram tę opinię 59 nie zgadzam się z tą opinią 0

Strzał w stopę ...
popieram tę opinię 60 nie zgadzam się z tą opinią 0

do właścicielki- lecz się na nogi bo na głowę za późno,co ty możesz zrobić? chyba tylko jakość twojej pizzy poprawić
popieram tę opinię 56 nie zgadzam się z tą opinią 1

pizzeria została zgłoszona do sanepidu
popieram tę opinię 41 nie zgadzam się z tą opinią 0

do mnie kiedyś przyjechał rozwoziciel który twierdził że dwa lata wcześniej brakło mi 10 zł. No cóż to są tylko ludzie
popieram tę opinię 61 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ogólnie:
Czytając wypowiedzi "właścicielki", klientów oraz oglądając stronę internetową łatwo można stwierdzić, że to lokum to jakaś tandeta.
Dzięki, będę omijał
Biznes w stylu lat 90-tych.
Podziwiam tych co tam jedzą, za tyle samo albo mniej, przy założeniu, że nie mam czasu, wolałbym zagrzać sobie porządnej kiełbasy za 40/50 zł za kg.
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 1

kup z biedry chińską zupkę luksus za mniejszą kasę
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 24

Temat dostępny też na forum: Na drogach Trójmiasta Motoryzacja
Ta cala pizzeria to G....o, nie dawno czekałem na zamówienie i bylem świadkiem "rozmowy" wyzywania się przeklinania i itp. tragedia, widać że dobre wychowanie to dla nich pojęcie obce i nie znane, a co najgorsze to na piętrze przedszkole i te maluszki wszystko słyszą... właściciele...!! pizzerii, przedszkola i lokalu dbajcie o wizerunek macie taki fajny pasaż...
popieram tę opinię 67 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zamówiłem coś a otrzymałem całkiem inne zamówienie!! A mieszkam minutę od pizzerii i nie raczyli nawet dowieść mi tego co zamówiłem drugi raz jak już się pomylili... tyle o szanowaniu klienta.

Druga sprawa to, gdy byłem w pizzerii i coś zamówiłem obsługiwał mnie młodych chłopak a w między czasie przyszedł jego kumpel i pili ALKOHOL w pracy PRZY KLIENTACH ... ja na miejscu właścicielki bym już dawno zrezygnował z takiego pracownika.

Nie polecam tej pizzerii...ze mną stracili wiernego klienta.
popieram tę opinię 50 nie zgadzam się z tą opinią 1

jacy wlasciciele - taka pizzeria. Pozdrawiam
popieram tę opinię 34 nie zgadzam się z tą opinią 1

A jacy sa własciciele ?moze sie czegos od tego odwaznego dowiem.Zapraszam do pizzeri.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 32

dzieki, sanepid odwiedzi
popieram tę opinię 30 nie zgadzam się z tą opinią 1

Najpradopodobniej zamawial Pan ze starej ulotki poprzedniego własciciela.Jest to zielona ulotka na stronie poprzedniej bazylii.Ja wielokrotnie od 4 lat informuje klientów ze to nie jest moja strona,ale bezskutecznie klienci ja otwieraja i sie wykłucaja ze bylo cos innego zamówione.I nie chce słuchac bezsensownych pretensji ze nie to jest przywieziaone co zostalo zamowione.Ulotki sa regularnie wydawane z zamówieniami,lub mozna o nie poprosic kierowce.Jest wielki baner przy ulicy z adresem strony i wiele innych mozliwosci aby kierowac sie nowym menu...Moje tłumaczenia jak widac do wielu klientow przez 4 lataaaaaaaaaaaa nie docieraja,wiec prosze o przedstawianie slowne przez telefon skladników pizzy lub rodzajów innych posiłków...Nie bedzie wtedy zadnych innych problemów.Podaje nasza orginalna strone z naszym aktualnym menu;http://www.pizzeria-bojano.pl I to włassnie jest nasza strona ,a ulotek które panstwo dostajecie,prosze nie wyrzucac do kosza tylko odłozyc i z nich korzystac.Pozdrawiam włascicielka
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 31

Ważne, że pizzerii mówi się i pisze...
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jesli chodzi o wyzywanie to ma pan racje.mamy natreta w bojanie ktory niestety sie do nas przyczepili odwiedza regularnie ruzne punkty we wsi robiac zadymy.my od dluższego czasu nie mozemy sie go pozbyc.ajest dobrze znany w wielu miejsczh w bojanie.I nie jest to taka prosta sprawa,bo jest to miejsce publiczne i moze kazdy wejsc i sie najesc.My wyrzucajac go drzwiami spodziewamy sie ze wejdzie oknem ,taki to jest typ.Ludzie wyciagaj zawsze powierzchowne wnioski bo tak wygodnie,ale nikomu nie przyjdzie do glowy ze my sami mamy z tym typem wielki problem a zle swiatlo pada na nas bo tak latwiej jest osądzac.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 33

może sprawdzicie czego dotyczy założony wątek. Napewno nie pizzy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 27

@właścicielka - pizzę macie wstrętną...trudno to w ogóle nazwać pizzą

Poza tym sugeruję podciągnąć ortografię, bo przynosisz wstyd przedsiębiorcom pisząc z takimi błędami ortograficznymi.
popieram tę opinię 31 nie zgadzam się z tą opinią 4

a ty łajzo czego tu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 32

leżeć bo gumą^^
popieram tę opinię 31 nie zgadzam się z tą opinią 2

sam jesteś efektem pękniętej gumy wałachu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 33

Zdrowe relacje miedzyludzkie buduja chore rujnuja.Jesli kogos lub czegos nie trawie to daje na luz bo mozna nabawic sie wrzodow na zoladku
popieram tę opinię 32 nie zgadzam się z tą opinią 1

do "z holewy" JESTES robiony na parapecie po zupie rybnej
popieram tę opinię 31 nie zgadzam się z tą opinią 1

Słuchaj człowieku nie życze sobie takich tekstów na mój temat.Na siłe ciebie nikt nie zmusza żebyś u nas zamawiał.Ocene zostaw naprawde dobrym klientom,bo z ciebie żaden klient.Widocznie twoje pojęcie na temat gotowania jest mierne.I tyle na ten temat.
p.s co do błedów to każdemu sie przytrafi i nie jest to nic zdrożnego.Wstyd zostaw sobie tam gdzie trzeba....
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 35

Słucha kobieto, możesz protestować i nawet okazać wyrazy oburzenia - co nie zmienia faktu, że placki, zwane błędnie pizzą, macie zwyczajnie wstrętne^^ Ciasto kluchowate, ser...czy to w ogóle jest ser?!, dodatki...wolę się nie zastanawiać skąd je bierzecie.

Jeśli jednak okażesz trochę pokory wobec własnej indolencji gastronomicznej, to prawdziwie włoską pizzę możecie spróbować w Tesoro w Sopocie - być może ta inspiracja zaowocuje tym, że plackarnia stanie się pizzerią.

A co do formy Twojego komentarza, to jakby znajduje swoje potwierdzenie wpis powyżej, że jacy właściciele, to i taka plackarnia; i odwrotnie ^^

p.s. lepiej ćwicz język ojczysty, bo treści na stronie brzmią...co najmniej zabawnie^^ Vide: "Dobieramy składniki według smaku jaki posiadamy" :))))))
popieram tę opinię 40 nie zgadzam się z tą opinią 6

Słuchaj człowieku,daj mi świety spokój.......................Daj nam wszystkim spokojnie pracowac i słowa swojej krytyki zostaw dla siebie.Mieszkasz w Bojanieeeeeeeeeeeeee a nie w Sopocie ,ceny masz bojanskie i tego sie trzymaj...Widać chcesz cos komus udowodnic ale brakuje ci odwagi na rozmowe face to face.ŻEGNAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 43

Karmcie uczciwie, róbcie dobre placki, to będzie pracować spokojnie. Słowa krytyki korespondują z paszą, którą serwujecie ludziom, a która omyłkowo jest nazywana pizzą^^ Co rozmowy "face to face" (słabo po polsku piszesz, a za angielski się bierzesz? o_O), to gdy będę przejeżdżać obok Waszej plackarni, bezsprzecznie się zatrzymam, zamówię place, zwany pizzą, a następnie nie zostawię suchej nitki, tak na placku, jak i właścicielce^^ Będziesz miss mokrego podkoszulka...w kontekście suchej nitki.
ZACZNIJ ROBIĆ PRAWDZIWĄ PIZZĘ!!!!
popieram tę opinię 41 nie zgadzam się z tą opinią 7

nie widzę problemu, zlikwidować interes i opuścić na zawsze Bojano.podejrzewam, ze dużo osób będzie zadowolonych i WŁAŚCICIELKA nie ma stresu.Proponuje nowa pizzerie otworzyć na Ukrainie, tam zjedzą wszystko, ewentualnie rozstrzelaja.
popieram tę opinię 29 nie zgadzam się z tą opinią 5

głupi, jak ruski but a podpisuje się normalny
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 27

za to ty bardzo inteligentny, poziom pizzy
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 2

Proszę nie obrażać pizzy.
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ooooooo specjalista od wszystkiego się odezwał wielki hydrant
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 26

zgadza się, sorry z pizzy są korzyści w przeciwieństwie do niektórych wypowiadających się i niektórych pizzerii
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 1

Moja najbardziej ulubiona to Pizza Scampi

image

Nieosiągalna w plackarniach, jak ta w Bojanie^^
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 4

ciekawe ile za nią płacisz?ty cwaniaku od biznesów...........alfo i omego wszystkich forów..jak długo bedziesz nękał tych ludzi swoją nie przewidywalną arogancją...zmywaj sie i najedz sie do syta bo nie wiadomo jak długo bedzie cie na nia stac.....nowobogacki ośle.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 8

Przestańcie się tak wyzywać. Jeść się odechciewa ;)))

Hal, jakoś trudno mi uwierzyć, że Twoje szlachetne podniebienie zapragnęło posilić się akurat w tej pizzerii. Ale nie podważam jakby co.
Jak będę w okolicy, to z czystej ciekawości zajadę i spróbuję obrzydzanych przez Ciebie placków. :)))

zrob to jak najszybciej poki stoja toi toi'e pod biedronka :)))))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 10

To tam wewnątrz nie ma toalety dla klientów? ;))))))
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jadam od trzydziestu lat po najlepszych restauracjach nie tylko w Trójmieście i uważam ,że Bazylia nie ma czego się wstydzić. Oczywiście mogę wskazać lepsze pizze, ale i gorsze też... Ogólnie oceniam pizzę w Bazylii na średnią z plusem, polecam brokuły zapiekane z serem podane z ziemniakami puree, a jeśli chodzi o obsługę, to nie spotkałem się z nagannymi zachowaniami, a nawet raz dostałem gratisa po ewidentnym błędzie związanym z zamówieniem. Gratuluję właścicielom, bo wiem jak ciężkim rynkiem jest nasze Bojano.
p.s.Absolutnie nie dyskredytując Bazylii polecam też nową pizzerię w Kielnie - całkiem fajna,ale inna pizza.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 10

Tam wszystko jest tak jak trzeba tylko temu paniczykowi coś nie leży....
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 8

pizza jest niesmaczna !!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

"brokuły zapiekane z serem" powinno być z wyrobem seropodobnym , wierz mi tam nie ma sera i nie dotyczy to tej tylko "pizzerii" , a prawie
każdej.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

pizza nie dobra i pizzeria do d...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

kochani połowa z wypowiadających się w temacie nigdy nie była w wymienionym lokalu. część nawet nie była w tej miejscowości typowi hejterzy Jestem założycielem wątku i nie miałem na myśli oceniać wyrobów jakiejkolwiek restauracji a zwrócenie uwagi na brawurową jazdę dostawcy Poproszę o zamknięcie tematu

Było dać inną nazwę Tytułu na forum
np.: Niki Lauda rozwozi pizze w Bojanie
I nie było by tyle zamieszania
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Taki jak ty nawet nie zrozumiałby tytułu proszę jeździć wolniej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

anyway nie zajdę tam na pizzę po tym wszystkim co to czytam... no i w jaki sposób właścicielka próbuje bronić swoją jadłodajnię. Lepiej gdyby nic nie pisała, dyskucja zakończyłaby sie po kliku postach...

Inne tematy z forum

Nowe połączenie autobusowe Bojano - Gdynia (115 odpowiedzi)

Witam. Od pewnego czasu obserwuję jak się żyje mieszkańcom Bojana w zakresie większych bądź...

Turyści z ciepłych krajów w Bojanie (6 odpowiedzi)

Wie ktoś może skąd ich tylu ostatnio się pojawiło w Bojanie?

Budżet gminy 2025 - drogi Bojano (12 odpowiedzi)

Witam. Niestety w budżecie gminy na 2025 modernizacja dróg w Bojanie wygląda cienko. Praktyczbie...