Pizzeria Gusto Notte

Jedzenie na wynos Pizzerie

Gdańsk, Bitwy Oliwskiej 21G/2

Klient - ocena (1) Zimna grube ciasto i dostawca dowozi tylko pod blok nie wchodzi pod drzwi... Klient aga - opinia (1) bardzo smaczna pizza polecam z calego serca aga Magda - opinia (1) Podwożą tylko pod blok ! Trzeba schodzić Magda
Agata - opinia (1) Bardzo smaczna pizza i szybko dowieziona,szczególnie biorąc pod uwagę... Agata Jedyna nocna,dobra,szybka pizza w Gdańsku. Polecam wszystkim !! (1) Jedyne miejsce w Gdańsku, z którego można zamówić jedzenie o tej porze... Tomek drogo i zle (1) Strasznie drogo 60zl za pizzę bez szalu!! Szynka z bloku, salami cakiem nie... #mniammniam Dobra! (1) Smaczna i ciepła. Bez zarzutów! Polecam. Ciaston cienkie składniki dobrej... Wb To pomyłka a nie pizza! (1) Pizza, choć trudno mi tak nazwać tę podeszwe, nie była nawet ciepła,... Łukasz Kamil - opinia (1) Jakaś masakra zamawiałem pizze już nie raz ale dziś to jakaś tragedia.... Kamil Nigdy więcej (2) Nie mając wyboru zamówiliśmy ze znajomymi pizzę z gusto notte, pizza była... Niezadowolony Klient Mistrzowstwo Gdańska! (1) Nie chce dużo mowić! Zamówcie, spróbójcie, pizza wszystko sama powie! A 5... Tatiana Dobreee (1) Dobre dobre dobre dobre dobreeee dobreeee DOBREEE To nie pizza, tylko biedacka ciastolina z wygórowaną ceną.. (2) Wczoraj w nocy zamówiłem sobie pizzę z dostawą do domu. Jedyny powód, dla... ericsson PORAŻKA! (3) Zamówiłem pizze o godzinie 22, przez pizzaportal. Czas realizacji 55minut,... Panda Pizza okazała się udanym zakupem (1) Na początku bałem się zamówić patrząc na oceny,ale po dostawie ,która była... Andrzej Nocny głodek? Tylko GUSTO NOTTE! (1) Znakomita pizza, zawsze gorąca, zamawiana niezliczoną ilość razy, zawsze tak... Matecki tylko w nocy (1) jak na pizze nocną bardzo dobra vito Do dwóch razy sztuka :) (1) Z oferty owej pizzerii skorzystaliśmy pierwszy raz w drugiej połowie 2012... P&J Mmmm (1) zaje8ista pizza panowie ;) w miare szybki dojazd, ale przyjechała gorąca,... peoclam! Nie polecam! (1) Zamówiłam po raz pierwszy, dziś w nocy. Dostawa dość szybka, ale dostałam... wk