Pizzeria Olimp

Pizzerie Jedzenie na wynos

Gdańsk, Pl. Afrodyty 1

Daria - opinia (1) Jestem zniesmaczona. Zamówiłam pizzę "Mista", który w składzie na stronie... Daria Nie polecam (1) Pozostaje mi tylko zacytować mojego przedmówcę, dokładnie identyczna... Sąsiad pyszne obiady na dowóz (1) Bardzo smaczne zestawy obiadowe, dojeżdżają jeszcze gorące (co rzadko się... klientka
Nie polecam (1) Zamówiłem pizze, usłyszałem że godzinę będzie trzeba zaczekać. Po 1.5 godz.... Piotr Spaghetti,pierogi ruskie (1) Tak suchego spaghetti dawno nie jadłam,pierogi niedogotowane,ciasto... Stała klientka Po zmianie kucharza nie polecam. (1) Od 3 lat regularnie zamawialiśmy z żoną pizze. Mieliśmy swoje ulubione.... SPB bardzo smacznie i domowo (1) jeździmy co jakiś czas do Olimpu na obiady w tygodniu, są po 19zł zupa i... murnie Nie polecam !!!! (1) Byłem ostatnio w tej Pizzy nie polecam pizza bez smaku i sucha nigdy... Mak Nie polecam!!! (1) Zamówiłam duza pizze z podwójnym serem. Szkoda tylko że dodatkowe skladniki,... Agnieszka NIE POLECAM (1) Zestawy obiadowe ohydne frytki spalone bądź odgrzewane mięso tragiczne sos... Rozczarowana Nie polecam! (1) Zamawiam w Olimpie odkad pamietam, ale od jakiegos czasu coraz dluzej sie... xKONFUCJUSZx pycha (1) Od kilku lat jemy z żoną w Olimpie i nigdy nie było zadnego problemu.... Paweł Coś się zmieniło, nie polecam :-( (1) Byliśmy stałymi klientami Olimpu o kilku ładnych lat. Pizza była bardzo dobra... adria-no Coś się zmieniło, nie polecam :-( (1) Jesteśmy klientami Olimpu ładnych parę lat. Zawsze byliśmy dobrze obsłużeni... adria-no Rewelacja (1) Bardzo dobra pizza, jedzenie przepyszne, składniki najwyższej jakości i... XYZ Nie polecam (1) Pizzeria do niczego. Oferta średnia, jakość - z reguły danie przyjeżdża ledwo... Khamel NAJGORSZA PIZZA jaką jadłem (1) Zamówiłem 2 różne pizze, zamiast szynki -jakiś najgorszego sortu twór o... Sinus Smaczne zaskoczenie ! (1) Polecam z czystym sumieniem pizzerie Olimp! Fantastyczna pizza, ceny bardzo... Kawior nie polecam !!!!!! (1) Kilka razy korzystałam. Zawsze była to pizza. Dzisiaj miałam ochotę na... KOBIETA Zamiast gyrosa chrząstki i skóry (1) Witam. Dzisiaj zamówiłam gyros z sosem czosnkowym do tego ziemniaki opiekane.... Martyna