Tomasz - ocena (1) Wszystko pyszne i świeże Tomasz Maciej - opinia (1) Zamawiający nigdy się nie zawiodłem,mimo czasu oczekiwania trzeba przy tym... Maciej BędzieZ10Lat:D - opinia (1) najlepsze w regionie amerykańskie placki, nie podpłomyki:D cena do jakości na... BędzieZ10Lat:D
Darek - opinia (1) Pizza przepyszna. Korzystam bardzo często i zawsze jest ok. Dostawa... Darek Krystian - opinia (1) Ciasto ze zbyt dużą ilością składników, przez co ciasto się nie dopiekło,... Krystian Beznadzieja (1) Zamówiliśmy do pracy zupy rosół i bogracz. No i maskara rosół z makaronem do... Chamstwo po prost (1) Zamówiłam pizzę salami,miły pan przyjął zamówienie,pizza dojechala bez... Malgorzata Zmiana na lepsze (1) Nie wiem czy się zmienił wlasciciel, ale na pewno obsługa. Pani która robi... Sąsiad cienko (1) Wieczne pomylki w zamowieniach, braki sosow, dodawanie lub zmienianie... krystian MASAKRA (1) Zamówiłam jedzenie w tym miejscu na szybko przez pizza portal i zrobilam... Natalia dostaraczaja pizze bez sosów, a płace za nie!!!! (2) Zamawiamy pizze z sosami, dostarcza nam doręczyciel pizzy, a w środku nie ma... Karina Zawiedzeni klienci (1) Niestety.. Dlugi czas oczekiwania ... Karton od pizzy caly mokry jak by... Gdynianie rozczarowanie (1) niestety pizzeria zeszła na psy. ciasto gumowe, sos czosnkowy z czosnkiem w... gdynianka Tragedia (3) Pizza dobra, szału nie robi ale smaczna. Obsługa fatalna!!!!! Stara baba... Karolina szału nie ma (1) Kucharzowi chyba nie chcialo sie pokroić czosnku na mniejsze kawalki.. Na... Sam BEZNADZIEJA (1) Kierowca przyjechał po 1,5h nie dość, że czas oczekiwania był o wiele dłuższy... Martyna i Basia zadowolona (1) Po raz kolejny udane zamówienie w Pizzerii przez pizzaportal.pl. Dostawa... Joanna Masakra i jakaś kpina! (3) To było nasze 4 zamówienie w tej pizzerii i ostatnie! Za KAŻDYM razem Pani z... Filip NIE POLECAM ! (1) Jeśli ktoś chce zamówić pizze w miłej atmosferze to tu nie zamówi -_- Pani na... Butch Skandal ! (1) Takiej obsługi jak w pizzerii Omaggio nie ma w żadnej innej... Patrycja