Michał - ocena (1) Bardzo dobra pizza i super kontakt. Michał kris - opinia (1) polecam mocno szybko i sprawnie kris Polecam!!! (1) Pizza pyszna, ciasto lekkie i przyjemne, świeże i różnorodne dodatki.... Turystyka
Bardzo smaczna pizza (1) Zamawiałam pizze dwukrotnie z dowozem do Adventure Kolibki Park na imprezę... Joanna Pyszna pizza, dobre podejście do klienta :) (1) Korzystamy głownie z opcji na dowóz, pizza zawsze gorąca. Bardzo pyszna... Ewelina Pizza best of the best (2) Pizzernia najlepsza na pomorzu. Czysto, przyjemnie, schludnie. Obsługa, która... Blue Fox fajna pizza i super obsługa (1) Przyjechałam z koleżanką do Sopotu na imprezę i przed tym trafiłyśmy na... Agnieszka Naprawde dobra pizza. (1) Miła ,sympatyczna obsługa. W lokalu po remoncie można wygodnie usiąść. Pizza... Kida smacznie i tanio (1) Korzystałam już parę razy i zawsze pizza była naprawdę dobra i w normalnych... ala K - opinia (1) Super obsługa a pizza rewelacyjna.Goraco polecam K Muszę przyznać, że pizza bardzo smaczna. (1) Pizza przyjechała zimna, do tego bez opłaconego sosu i gdyby nie głód to... Julita Genialna! (1) Nigdy mnie nie zawiedli, zawsze dostaję ciepłą i smaczną pizzę. Menu bardzo... Marta Pyszna pizza w Stefano (1) Pyszna pizza i bardzo sprawna obsługa. A co ważne niedrogo. Zawsze zamawiamy... Marzena Staly klient (1) zawsze dobra super promocje dziękuje Bob Super (1) Najczęściej zamawiamy z dowozem.Za każdym razem potrawy dojeżdzają jeszcze... Lunatic Hostel Smaczna pizza w Sopot (1) Moja pierwsza wizyta w pizzeri..Bardzo smaczne ciasto przy cienkiej pizzy i... Lynne pizzeria Stefano (1) Polecam. Pizza lepsza niż w samej Italii. K.M. Zaraz po powrocie (1) Bardzo sympatyczna obsluga!!! Pizza na cienkim ciescie rewelacja. Malo... Michal Trafiona przypadkiem (1) Polecam. Jedna z lepszych pizz jaka jadlam. Lokal na uboczu wiec trafilem... KasiaWP nie polecam (1) pizza była niesmaczna, wykonana najwyraźniej ze składników najnizszej jakości... marcin