Było lepiej.. (1) Ciasto dobre,biedy nie bylo,ale mięso gyros..Bleeee.Nie wiem,czy to wina tego... Grazyny street polecam (1) smaczne jedzenie. dobrze podane. mila i usmiechnieta obsluga. polecam mnirek jak zwykle ble (1) Pizzeria jako archiklocek wtapia sie gładko w betonowość Suchanina, bliska... mk
Hyper - opinia (1) Bardzo ciekawe połączenie klimatu włoskiego z polskim. Na ścianach stare... Hyper ... (1) moj znajomy chwali ten lokal ale ja nie.;/ zamawialam jedzienie przez telefon... Konsumentka porostu pycha (1) zamowilem dziecku pizze tachio(kurczak kukrydza cebula). Otrzymalem jedzene... GRZYB fajny lokal (1) Lokal urządzony zgustownie,fajny kącik dla dzieci, miła obsługa, pizza... Helcik dobra pizza (1) bardzo dobra pizza. Jak mamy mało pieniędzy zamawiamy jedną pizze na grubym... Barti POTRZEBNY SANEPID!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) W minioną sobtę w tym lokalu na dzrwiach do toalety naklejono kartkę iż... Klienci z 6.12.2008 świetnie (1) Zgadzam się z opiniami że obsługa nie jest idealna i wystrój też nie należy... olini polecam (1) Pizza bardzo smaczna, nigdy nie żałują dodatków, stale smakuje tak samo... Aletheia Perełka Trójmiasta (1) Miła atmosfera, przyjemne wnętrze,kominek. Obsługa bez zastrzeżeń, szybko... Aletheia Pyszna Pizza!!!! (1) Polecam serdecznie Pizze w tym lokalu jest po prostu wyśmienita!!! Dania... Klient Kpina i żenada (1) Zamówiłem dziś pizze z salami. To co zobaczyłem na talerzu wprawiło mnie w... Laverga Korki i nie treminowy dowoz.. (1) oststnio zamawialam obiad i byl pycha ale troche dlugo czekalam na niego no... madza :) (1) spoko klimat,wspaniała obsługa :) Godne polecenia (1) Pizzeria godna polecenia, pizza dobra, inne dania również. Na słowo krytyki... Jurek Bardzo dobrze (1) Pizza smaczna , dodatki smaczne. Dania obiadowe równiez bardzo dobre. Nie... zzz syfff (1) syffff!!!! przedchwilą przywizli mi pizze!!! w srodku maskara jakis scinki... frosz Polecam (1) Smacznie i niedrogo. Polecam zwłaszcza pierś ze szpinakiem. Czasami... Mirgit