Beata - opinia (1) W tym miejscu nic się nie dzieje! Zmarnowany potencjał miejsca, które powinno... Beata Asterix - opinia (1) Jest rewelacyjnie, duży wybór komiksów i mang. Asterix Karolina - opinia (1) W Bialym Studio zorganizowałam 6 urodziny córki. To była niezapomniana... Karolina
ReD - opinia (1) Świetna przestrzeń, super 'obsługa' i klimat. Bardzo polecam! ReD Marta - opinia (1) Dla mnie warsztaty były bardzo twórcze. Najważniejsze ze można było w... Marta Agnieszka - opinia (1) Magiczne warsztaty bożonarodzeniowe przeprowadzone w ciepłej, domowej... Agnieszka Fantastyczne miejsce (2) Fantastyczne miejsce dla rozwoju dzieci i spędzenia miło czasu z całą... Hania Egi - opinia (1) Urodzinki w Białym Studiu to przede wszystkim świetna, kreatywna i twórcza... Egi Karina - opinia (1) Białe Studio Ani to miejsce bardzo przyjazne dla mamy z dzieckiem. Czas mile... Karina Kreatywnie spędzony czas (1) Urodzinki dla dzieci zorganizowane przez Białe Studio to fantastycznie, a... Joanna Chucha - opinia (1) Pracownia jest bardzo ładna i inspirująca, a atmosfera sprzyjająca tworzeniu.... Chucha gorąco polecam (1) Poznałem Natalię osobiście, także mogę powiedzieć z zupełnym spokojem, że... Mikołaj Kursant hehe - opinia (1) Najlepsza pracownia w jakiej kiedykolwiek byłam! Wielu wykwalifikowanych... Kursant hehe Tam się relaksuję i twórczo realizuję (1) Odkryłam tę pracownię przypadkiem. Poszłam na zajęcia tam i do innego miejsca... Ania Wybór numer jeden (1) Wspaniałe miejsce tworzone przez ludzi z ogromnymi umiejętnościami oraz pasją... Karolina Super miejsce na odpoczynek, ale nie na jedzenie (1) Super miejsce na odpoczynek, na jednego browarka bądź drinka, na spotkanie... Sz. Fatalna obsługa (1) Niestety z przykrością muszę wystawić ta opinię. we wrześniu organizowałam... Sylwia P światło naturalne (1) Studio z doskonałym światłem naturalnym, z dwóch stron, super widok za oknem,... gość Świetny kurs dla początkujących (1) To był pierwszy mój kurs (torba) tego typu i jestem bardzo zadowolona.... B Godne polecenia (1) Dobrze przygotowywują na studia, super atmosfera. Polecam Martyna